Problémy s instalací Windows XP Profesional (vyřešeno)

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
Mastrer
nováček

Problémy s instalací Windows XP Profesional (vyřešeno)

Příspěvek od Mastrer »

Když instaluju Windows XP Profesional,tak jde ze začátku vše dobře.Po kopírovánií souborů mi to napíše,že tato část instalace je hotová a že po restartování PC bude instalace pokračovat.Po restartování se mi ale instalace pustí celá znovu a když dám bootování z disku,tak se mi nis nespustí.

Díky předem za pomoc
Naposledy upravil(a) Mastrer dne 30 črc 2007 10:47, celkem upraveno 1 x.
BROZA
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BROZA »

Po restartu už nesmíš mačkat žádnou klávesu,nech ho at najede sám.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Máš nastavené v Biosu bootování first - DVD a druhý HD? Instaluješ na čistý disk, nebo na něm předtím něco bylo, jestli ano, formátoval jsi disk, aby byl čistý? Co máš za PC (složení), může to být také problém s některým zařízením v PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Mastrer
nováček

Příspěvek od Mastrer »

Pic píše:Máš nastavené v Biosu bootování first - DVD a druhý HD? Instaluješ na čistý disk, nebo na něm předtím něco bylo, jestli ano, formátoval jsi disk, aby byl čistý? Co máš za PC (složení), může to být také problém s některým zařízením v PC.

Ano.V BIOSu to mám tak nastavené.Byl na něm předtím ještě jinej OS,ale ještě jsem ho nenaformátoval,protože když si dám při instalaci OS možnost opravit a skouším zadat pokin k formátování,tak mi nejde.Jestli ho znáš,tak mi hp prosím napiš.
Mastrer
nováček

Příspěvek od Mastrer »

BROZA píše:Po restartu už nesmíš mačkat žádnou klávesu,nech ho at najede sám.
Když nic nezmáčkám,tak se mi to kousne,protože se mi tam píše zmáčkněte libovolnou klávesu k puštění OS z CD(nebo nběco podobného) a když to nezmáčknu včas,tak se to sekne a když dám bootování z HDD,tak se mi píše chyba načtení systému.
guest

Re: Problémy s instalací Windows XP Profesional

Příspěvek od guest »

Mastrer píše:Když instaluju Windows XP Profesional,tak jde ze začátku vše dobře.Po kopírovánií souborů mi to napíše,že tato část instalace je hotová a že po restartování PC bude instalace pokračovat.Po restartování se mi ale instalace pustí celá znovu a když dám bootování z disku,tak se mi nis nespustí.

Díky předem za pomoc
Až ti to napíše, že po restartu bude instal. pokračovat, tak vyndej CD z mechaniky a nech to restartnout. Instal. bude pokračovat a vyzve tě to k vložení instal. CD se systémem. Pak by se instalace měla v pohodě dokončit.
Mastrer
nováček

Re: Problémy s instalací Windows XP Profesional

Příspěvek od Mastrer »

Blue Spirit píše:
Mastrer píše:Když instaluju Windows XP Profesional,tak jde ze začátku vše dobře.Po kopírovánií souborů mi to napíše,že tato část instalace je hotová a že po restartování PC bude instalace pokračovat.Po restartování se mi ale instalace pustí celá znovu a když dám bootování z disku,tak se mi nis nespustí.

Díky předem za pomoc
Až ti to napíše, že po restartu bude instal. pokračovat, tak vyndej CD z mechaniky a nech to restartnout. Instal. bude pokračovat a vyzve tě to k vložení instal. CD se systémem. Pak by se instalace měla v pohodě dokončit.
Děkuji ti moc za pomoc.Právě si instaluju OC Windows XP Profesional.bez tebe bych byl ztracen.
guest

Příspěvek od guest »

Opravdu za málo, problém byl nejspíš v tom, že jsi instaloval OC místo OS. :smile: :smile: :smile:
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problem s instalací Windows 11
    od Mp3H » » v Windows 11, 10, 8...
    3 Odpovědi
    5947 Zobrazení
    Poslední příspěvek od RIKI22
  • BSOD po instalaci 24H2 Windows 11
    od AngelikaB » » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    8 Odpovědi
    12270 Zobrazení
    Poslední příspěvek od kellne
  • Windows 11 update blokuje instalaci driverů.
    od kellne » » v Windows 11, 10, 8...
    7 Odpovědi
    6640 Zobrazení
    Poslední příspěvek od MonikaVavrova
  • Oficiální úprava Windows 11 do podoby klasických Windows (Windows 7)
    od IMB » » v Windows 11, 10, 8...
    5 Odpovědi
    35064 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ltb
  • Problémy s prehliadačom
    od andrej71 » » v Problémy s hardwarem
    0 Odpovědi
    7287 Zobrazení
    Poslední příspěvek od andrej71

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“