Vzdálené připojení- rozlišení obrazovky
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Vzdálené připojení- rozlišení obrazovky
Pořídil jsem si nový noťas, má optimální rozlišení 1920x1080, všechno se dá v tomto rozlišení přizpůsobit, tedy zvětšit, když je potřeba IE, EXCEL, WORD atd.
Jen připojení ke vzdálené ploše tak nějak ne, jsou to takové blechy v řádcích, nejde o to, že bych na to neviděl, ale spíše jde o přesnost, řeším tam objednávky, fakturaci a tak.A samotné rozlišení nejde změnit, ani na vzdálené ploše.
Máte někdo nějaký nápad jak to provést?
Jen připojení ke vzdálené ploše tak nějak ne, jsou to takové blechy v řádcích, nejde o to, že bych na to neviděl, ale spíše jde o přesnost, řeším tam objednávky, fakturaci a tak.A samotné rozlišení nejde změnit, ani na vzdálené ploše.
Máte někdo nějaký nápad jak to provést?
Re: Vzdálené připojení- rozlišení obrazovky
Bud pouzij nastroj Lupa nebo sniz rozliseni plochy tvych Win. Kdyz totiz zmensis rozliseni ve vlastnostech pripojeni RDP, tak efekt je ten, ze se zobrazi v okne.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Když zmenším rozlišení tak to funguje, na to už jsem průběžně přišel, tak to ale dělat nechci, ale jak najdu lupu na vzdálené ploše?
Ani ji nehledej, MS Lupa není použitelná, zkus:
Magnifying Glass Pro 1.8+CZ

Kdyby sis přece jen chtěl zničit nervy, tak ji najdeš úplně stejně jako na svým PC, ale řekl bych, že to nevíš:
C:\WINDOWS\system32\magnify.exe (Win XP)

Kdyby sis přece jen chtěl zničit nervy, tak ji najdeš úplně stejně jako na svým PC, ale řekl bych, že to nevíš:
Naposledy upravil(a) X dne 16 črc 2013 23:16, celkem upraveno 1 x.
Bude to ochrana obrázku, moment, hned to upravím ...
P.S.: Hotovo. Takové fičurky jsou zrádné, že osobně to nevidíš (já), protože prohlížeč sáhne do své cache ...
P.S.: Hotovo. Takové fičurky jsou zrádné, že osobně to nevidíš (já), protože prohlížeč sáhne do své cache ...
Naposledy upravil(a) X dne 16 črc 2013 23:18, celkem upraveno 1 x.
V pohodě, jen jsem se lekl, vidím to poprvé 
Lupu jsem nikdy nepotřebovalX píše:Ani ji nehledej, MS Lupa není použitelná, zkus:
Spíše jsem si myslel, jestli není program na vzdálené připojení, který toto umí.
Magnifying Glass Pro 1.8+CZ - je nejlepší softwarová lupa co existuje, jestli si neumíš nakonfigurovat software, je to tvůj problém ...
No nezpochybnuji ze je to muj problem, kdyz jsem o nem psal, to da rozum.Jen jsem myslel, ze treba nekdo vi o programu na vzdalene pripojeni, kde se nastavi i pripadne rozliseni vzdalene plochy.No O.K. budu hledat dal.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 7640 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vítek Pokorný
-
- 1 Odpovědi