Půjde po přeinstalaci W Wifi?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Půjde po přeinstalaci W Wifi?
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat zda jestli přeinstaluji svůj systém windows jestli se pak připojím na wifi?
Chtěl bych se zeptat zda jestli přeinstaluji svůj systém windows jestli se pak připojím na wifi?
-
guest
Re: Půjde po přeinstalaci W Wifi?
Vítej na PC-Help!
Záleží na tom co a kde chceš přeinstalovat. Obecně platí, že si potom musíš nainstalovat ovladače.
Záleží na tom co a kde chceš přeinstalovat. Obecně platí, že si potom musíš nainstalovat ovladače.
no bratr mi nainstaloval do PC nějaký Seven XP který změní skin XP na Win 7 já to smazal ale ty ikonky tam mám furt akorát ten Skin mám XP ale ikonky v liště a takové mi vypadají jako Win 7 a to já nechci protože mi to nějak zpomaluje pc =)
-
guest
Je to tedy PC a ne notebook? Instalační CD máš asi s XP? Pokud ano, potom nainstaluješ XP a budeš muset nainstalovat všechny ovladače.
neni to PC omlouvám se ale ja notebooku říkám PC je to tedy notebook :) a tovární nastavení tam nejde a CD Romka nejede .. takže nevím jak to mám udělat
-
guest
Takže jsou dvě možnosti:
a) instalovat z flash
b) půjčit si mechaniku
K bodu a) nejdeš odpovědi zde na fóru.
a) instalovat z flash
b) půjčit si mechaniku
K bodu a) nejdeš odpovědi zde na fóru.
zkusím to A pošleš mi prosím kde to je? Nemůžu to najít a jde to nainstalovat i z něčeho jiného než jen Flash stačí třeba z SD Nebo to musí být nutně Flash ?
-
guest
Google máš rozbitý?
http://www.google.cz/search?client=oper ... el=suggest
Připrav si ale ovladače na síťovou kartu abys potom zprovoznil internet.
http://www.google.cz/search?client=oper ... el=suggest
Připrav si ale ovladače na síťovou kartu abys potom zprovoznil internet.
jojo moc děkuji ovladače mám stažené a teď jen z druhého pc si z CD dám ty soubory do flash =)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek