Mam problém s pc.Nejde vypnout (prostě se začne vypínat,ale nevypne se!)ten stejný problém je při zapínáni naběhne třeba až na po 4té a to ho musím 3krát vypnout násilím.Nejde nainstalo žádný program nejde se dostat do oddílu D.Nejde mi ani přeinstalovat win.Postup znám už jsem to dělal
Prosím pomoc pc neposlouchá
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Prosím pomoc pc neposlouchá
Zdravím...
Mam problém s pc.Nejde vypnout (prostě se začne vypínat,ale nevypne se!)ten stejný problém je při zapínáni naběhne třeba až na po 4té a to ho musím 3krát vypnout násilím.Nejde nainstalo žádný program nejde se dostat do oddílu D.Nejde mi ani přeinstalovat win.Postup znám už jsem to dělal
Nefunguje dvd rom nejde zapnout antivir..Potřebuju poradit co stím jak pc celé vyšistit!Děkuju
Re: Prosím pomoc pc neposlouchá
Hernajs, copak jsou tady věštci? Nikdo z nás ti na PC nevidí. Popis PC a OS!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 1981 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od meda2016