Určitě znáte ty barevné lístky co se dají dát na plochu a do nich si psát popznámky. Pokud si takovou poznámku vytvořím, lze ji nalézt někde v adresáři? Tedy lze zjistit co je na poznámce napsané třebas pokud mám místo windows spuštěný linux? Tzn někde v adresáři najít textový soubour s onou poznámkou?
Přeinstaloval jsem systém, stím, že jsem neformátoval disk, takže mám všechny soubory a složky zachované a potřebuji zjistit poznámky, které jsem si nezálohoval.
windows 7 - kde nalézt poznámky na ploše
Moderátoři: Pic, Mods_senior
windows 7 - kde nalézt poznámky na ploše
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Re: windows 7 - kde nalézt poznámky na ploše
Myslím, že je to blbost. Kdyby to byl nějaký pořádný software tak by tam šance byla, ale u "Rychlých poznámek" jsi nejsem jistý.
Re: windows 7 - kde nalézt poznámky na ploše
Tak jsem to našel.
StickyNotes.snt v umístění C:\Users\<UserName>\AppData\Roaming\Microsoft\Sticky Notes
Stačí zkopírovat do nového umístěni a poznámka se pak objeví, případě rovnou otevřít s poznámkovém bloku.
StickyNotes.snt v umístění C:\Users\<UserName>\AppData\Roaming\Microsoft\Sticky Notes
Stačí zkopírovat do nového umístěni a poznámka se pak objeví, případě rovnou otevřít s poznámkovém bloku.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 5087 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Grander
-
- 5 Odpovědi