Z niceho nic se mi otevrelo okno s hlasenim ze se system za minutu vypne..Pak se pc restartovalo ale uz znova nenabehlo... Pokazde se mi objevi modra obrazovka s napisem:
STOP: c000021a {Z
Vážná chyba systému
Proces systému windows LOGON PROCESS neocekavane skoncil se stavem 0xc0000005 (0x00000000 0x00000000).
Systém byl vypnut
Poradte nekdo pls. Zkousel sem se pripojit i ve stavu nouze ale porad stejne
Dik,ale tohle mi moc nepomohlo.. Kamos mi poradil abych zkusil opravit winy. Dal sem tam teda cd, nabootoval ho, a spustila se mi nabidka instalace.Dal sem teda opravu instalace, a dostal sem se k cerny obrazovce a mam tu jen C:\Windows>......... Nevite co dal?
Píšeš, že rada od Barona Prášila ti nepomohla. Skutečně jsi to provedl tak, jak to popisuje v uvedeném dokumentu Microsoft, anebo jsi se na to vykašlal a raději jsi dal na radu kámoše? Pokud ano, tak se pak nediv, že máš černou obrazovku. Pokud jsi to provedl přesně podle pokynů, tak ti asi nezbyde nic jiného, než kompletní reinstalace anebo obnovení ze zálohy (že ji nemáš?!).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Holda píše:Dik,ale tohle mi moc nepomohlo.. Kamos mi poradil abych zkusil opravit winy. Dal sem tam teda cd, nabootoval ho, a spustila se mi nabidka instalace.Dal sem teda opravu instalace, a dostal sem se k cerny obrazovce a mam tu jen C:\Windows>......... Nevite co dal?
Dal jsi totiz opravit "moc brzo" spustil si pouze konzoli.. predpokladam,ze klavesou R. Tam win moc neopravis. Musis dat nejprve novou instalaci a az pote zvolit opravit...
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
Když dáš novou instalaci zůstanou Ti data pouze v tom případě, že je máš uložena na druhém disku, ale ne na tom samém oddíle, kam Windows instaluješ, pokud budeš oddíl formátovat, což je doporučeno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Narazil jsem na problém s Acronis True Image. Mám vytvořenou boot USB s Acronis , image systému na externím disku. Když připojím boot USB a současně externí disk, tak PC nenabootuje. Když připojím jen boot USB, tak Acronis naběhne, ale když pak...
Poslední příspěvek
Po několika pokusech s verzí 2017 i 2018 jsem zjistil, že Acronisu chvíli trvá, než disk detekuje. Chce to trochu trpělivosti. Disk byl 4 TB WD připojený přes dokovací stanici.
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
FINDSTR: Cannot open...