Slyším zvuk skypu ,ale hudbu z PC ne..
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Slyším zvuk skypu ,ale hudbu z PC ne..
Dobrý den, mám softwarový problém.Mám notebook a když volám z programu skype(sluchátka) neslyším zvuky pc ve sluchátkách ale v reproduktorech např. (HUDBU atd..). Dříve mi to jelo,ale zničeho nic to teď nejede.Zkoušel jsem odinstalovat ovladače atd.. ale pořád nic. Nastavení skypu je v pořádku (nastaveno podle známého), ale mám tušení, že problém je s nastavením zvuku ve Win7.Když chci nastavit sluchátka jako hlavní zařízení ! NELZE ! a IKONA hl.zařízení je stále na ntb reproduktorech. Tak bych velmi rád slyšel nějakou radu jak slyšet skype a (hudbu) najednou. Děkuji...Majnkal
Re: Slyším zvuk skypu ,ale hudbu z PC ne..
Sice nevím, proč je třeba poslouchat hudbu, když s někým komunikuji na skype, při nejmenším je to projev neúcty k tomu, s nímž na skype hovoříš a za druhé to určitě snižuje srozumitelnost hovoru. Pokud to ovšem dříve fungovalo, tak jsi nejspíše změnil nastavení, takže podrobně zkontrolovat nastavení zvukového zařízení, ale i nastavení i videa a audio přehrávače, který standardně používáš, případně i ostatních, máš-li jich v notebooku více. Pokud nejde provézt změnu pod tvým účtem, zkus se přihlásit jako admin.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 7917 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od bulterierjirka