Zdravím počítačové experty, mám takový problém. Ne že bych něco o počítači nevěděla, ale tenhle problém prostě neumím vyřešit. Jsem dívka, takže jsem na to uplně tupá. Takže, pokud by jste psali nějaké rady, tak prosím nepoužívejte žádné odborné názvy a tak (př. žlutý kabel pochopím).
Problém:
Zakoupili jsme notebook HP a tak jsem k němu připojila tiskárnu Samsung CLX-3170 Series. Nainstalovala jsem CD jako na pevném počítači a čekala jsem ,že kdž si něco otevřu a dám tisk, tak to pojede. Jenže nejelo. Nejdříve jsem neměla tuhle tiskárnu zobrazenou vůbec, tak jsem jí vložila. ( nevím jestli jsem někde neudělala chybu ) protože sice tam mám obrázek té tiskárny, ale když dám tisk, tak se soubor postaví do fronty a nic. žádná reakce. potom to kolečko s fajfkou zmizne a objeví se tam trojuhelníček. Tak dám opravit. kolečko je zelené s fajfkou a potom se to prostě opakuje. Vážně nevím co mám dělat. Ptořebuju vytisknout spoustu materiálů do školy a pevný počítač mě taky nemá ráád, protože se mi neustále vypíná :( Taky nevím proč. Budu moc vděčná za vaše názory a odpovědi. Děkuji :) Edit
Tiskárna netiskne, prosím o pomoc
-
guest
Re: Tiskárna netiskne, prosím o pomoc
Ahoj, dívka skromná.
Ovladače si asi instalovala. instalovala si je dle manuálu? Některé ovladače např. vyžadují vypnutou tiskárnu a pak tě vyzvou k zapnutí atd.
Ovladače si asi instalovala. instalovala si je dle manuálu? Některé ovladače např. vyžadují vypnutou tiskárnu a pak tě vyzvou k zapnutí atd.
ahoj, manuál nemám :/ tiskárnu už mám tak 5 let a byla jsem ráda,když jsem objevila CD. A myslím, že všechno předtím jsem udělala správně. :(
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
guest
Koukni na ten manuál co ti poslal ElDiablo. Některé tiskárny opravdu vyžadují přesný postup instalace.
Popř. zkus vyměnit datový kabel od tiskárny.
Na tohle doporučuji založit nové téma. Tady by se to pletlo. Teda pokud nejsi ochotna to dát do servisu vzhledem k tvým znalostem.Mc.Sisi píše: pevný počítač mě taky nemá ráád, protože se mi neustále vypíná
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Jestli mas tiskarnu pet let a notebook novy, je dost dobre mozne, ze ovladace pro nove Windows tveho HP se na CD nenachazi a je treba stahnout spravne od Samsungu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Co je napsáno u toho trojúhelníku?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek