Ale ty tam musíš mít CDROM! Už jsme ti to psali několikrát! Bootuješ z CD a ne z HDD!Michalkalensky píše:já jdám boot hard drive a ono mi to prostě nanbootuje no :( co stim?
Windows XP Professional nejde spustit
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
guest
Re: Windows XP Professional nejde spustit
Nekteri lidi si proste nepriznaji, ze na to nemaji (znalosti, nadani ci vybaveni).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
tak co ako to dopadlo?
-
Michalkalensky
- Level 3

mám to hotový ale ještě se chci zeptat mám počítač 7 roků starý a chci na něm nainstalovat windows 7 ultimate mám tam grafiku geforce6600 a procesor intel D325 a když spustím program Poradce pro upgrade na systém Windows 7 tak mi to otestuje a napíše: Váš grafický adaptér nebude podporovat uživatelské rozhraní Windows Aero myslíte,že kdybych ty win 7 nainstaloval jestli budou fungovat a jestli půjdou hry?? a ještě kde mám sehnat ovladače kté grafice a procesoru ale na windows 7 ? :)
Obávám se, že s ovladači pro Win 7 budou asi problémy. Pokud nejsou na stránkách výrobce základní desky a GK, tak nedoporučuji instalovat 7, ale raději opět XP.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek