Nefunguje mi zvuk na noťasu

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
nicacola
nováček

Nefunguje mi zvuk na noťasu

Příspěvek od nicacola »

Dobrý den,
můžeme mi, prosím, někdo poradit? Ještě dnes odpoledne jsem v klidu poslouchala na svém nothebooku (Lenovo thinkPad Edge) písničky na youtube, ale najednou se mi v půlce písně vypnul zvuk a od té chvíle mi nefunguje. Na liště na ikonce zvuku mám červený křížek a když na něj najedu, naskočí mi tabulka zjišťování problémů (žádný mi to ale nenajde) nebo nápis: Nejsou zapojeny reproduktory ani sluchátka. To se mi nikdy neukazovalo :-(
Poradíte mi, prosím někdo, jak mám tento problém vyřešit? Moc díky za odpověď :-)) Nikol
guest

Re: Nefunguje mi zvuk na noťasu

Příspěvek od guest »

Vítej na PC-Help!

Možná se "pochroumaly" ovladače zvukovky. Jsou ve správci zařízeni nějaké žluté ?? či !! ?
satam
Level 5
Level 5

Příspěvek od satam »

Pokud to kleklo takhle za provozu, tipoval bych to spíš na nějaký HW problém. Držím palce, abych se pletl.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
nicacola
nováček

Příspěvek od nicacola »

Ve správci zařízení žádné žluté vykřičníky ani otazníky nemám :-( U řadiče zvuku, videa a her mám napsáno, že mám vše správne nainstalované :-( Ale zvuk nefunguje :-/
Empiik
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od Empiik »

Pokud ti nejdou aktualizovat ovladače nebo máš verzi aktualní stáhni si tento Prográmek =)) Který ti spraví zvuk
Přílohy
MicrosoftFixit.AudioPlayback.LB.133260360573349988.1.1.Run.rar
(188.06 KiB) Staženo 366 x
satam
Level 5
Level 5

Příspěvek od satam »

Pokud se Ti zobrazuje "Nejsou zapojeny reproduktory ani sluchátka" a poslouchala jsi naposled na reproduktory, bohužel asi jeden nebo oba odešly. V lepším případě ztrátau kontaktu připojovacích kablíků. Pokud jsi nezkusila ještě poslech na sluchátka, zkus ho. Pokud půjde, je problém v HW, jak jsem právě popsal.
Ten prográmek sám Ti zvuk nespraví, ale může dobře pomoct s nalezením příčiny závady.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
ceni
nováček

Příspěvek od ceni »

Bohužel, mám lenovo z570 a po včerejším vypnutí (naposledy to ještě šlo) mi to už taky nejde, nevím proč ale i když připojím reproduktory nebo sluchátka nic... ,, Nejsou zapojeny reproduktory ani sluchátka) - mám: bluetooth handsfree audio ale píše to že je vše v pořádku ale reproduktory jsou odpojeny, nevíte co dělat?
guest

Příspěvek od guest »

Předně si dle pravidel založ vlastní téma a nemotej se do cizího, navíc rok starého!
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11
    od mateo- » » v Problémy s hardwarem
    15 Odpovědi
    8186 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mateo-
  • AOC CU34G2XP/BK nejde zvuk
    od cline » » v Problémy s hardwarem