Nový NB

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
thom
nováček

Nový NB

Příspěvek od thom »

Dobrý den, rád bych si koupil nový notebook. Notebook má předinstalovaný operační systém Windows 7 Home Edition. Chtěl jsem se zeptat jak vypadá takové první zapnutí počítače? Nikdy jsem to neviděl, tak bych rád věděl co mě čeká. Zapnu ho a bude tam plocha se základními programy? Nebo budu muset něco stáhnout a nějak instalovat? Nikdy jsem to neviděl, tak chci vědět co mám očekávat. Děkuji za pomoc. :smile:
hroch123
Level 4
Level 4

Re: Nový NB

Příspěvek od hroch123 »

Většinou je předinstalovaný. Po zapnutí se doinstaluje, Ty vložíš jméno, heslo atd. Bude obsahovat office (starter je bezplatný), antivir, a pár prográmků. Adobe reader, program na vytvoření záchranných médií atd. Bude tam nejspíš pár blbých her. Doporučuji to trochu pročistit a doinstalovat to co používáš Ty. Nějaký ebay a další hloupé reklamy dej pryč. Většinou antivir stojí za prd, omrkni jestli nějaké programy co bude noťas obsahovat nejsou pouze trial. Ty taky nahraď. Každá značka noťasů má jiné programové vybavení, ale většinou je to takhle podobné. Z půlky na prd.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nový PC
    11 Odpovědi
    8170 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • nový PC
    od Fantousek » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3 Odpovědi