Koupil sem si nedávno nový notebook HP Probook 4525s s Windows 7. Můj problém spočívá v tom, že nevím kde nastavit aby mi veškerý zvuk hrál po připojení sluchátek do nich. Teď je to tak, že mi zvuk třeba s filmu hraje přes repráky a hovor na Skypu přes sluchátka, ale když ukončím tak se mi to přepne vše do sluchátek. Zkusil sem se dívat do nastavení, ale nevím si rady.
Děkuji za radu
Připojím sluchátka, ale zvuk jde do repráků. Odpojím a nejde
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Připojím sluchátka, ale zvuk jde do repráků. Odpojím a nejde
Naposledy upravil(a) Myloš dne 02 bře 2011 01:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problémy se zvukem“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problémy s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problémy“ ty problémy nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problémy se zvukem“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problémy s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problémy“ ty problémy nějak popsat?
Re: Problémy se zvukem
ale když ukončím tak se mi to přepne vše do sluchátek.
???
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Re: Problémy se zvukem
když ukončím hovor na skypu tak mi všechen zvuk přejde do sluchátek, tak jak bych to chtěl
Re: Připojím sluchátka, ale zvuk jde do repráků. Odpojím a n
HELP mam taky isty problem guglil som asi hodinu a nic som nenasiel mam buk od HP win7,.,., zapojim sluchatka a nic stale ide zbuk s reprakov.,. to iste ked hram hry cez steam ide ma stoho jeb....
Re: Připojím sluchátka, ale zvuk jde do repráků. Odpojím a n
zaloz si vlastni tema! pak ti reknu co dal xD
Just Fucking Google It!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 6845 Zobrazení
-