Win 98 na Xp profi
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Win 98 na Xp profi
Prosím o radu jestli se nějak dá nainstalovat win 98 když už na pc je win xp protože dobře znám : první nainstalovat 98 a pak Xp !!!
Můžeš to udělat pomocí Virtual PC, který si můžeš stáhnout zdarma.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
guest
Pokud má legální systém. Mohl by to nainstalovat, pokud by tam měl volný oddíl-což asi nemá. Ale pokud má CD s XP a otevře ho, tak tam jsou návody jak a co instalovat, ale 98 musí být první.mikel píše:Můžeš to udělat pomocí Virtual PC, který si můžeš stáhnout zdarma.
Virtual PC bych taky potřeboval, ale můj systém je takovej podivnmej.
Já jsem ho sice neinstaloval, ale podle čeho usuzuješ?Blue Spirit píše:Pokud má legální systém.
Btw. tady je stručný návod na práci s Virtual PC.
Znáte pravidla?
-
guest
PC
Já ti psal, ale čert ví kam. A tak to zopakuji.
Já si Tě vážím, protože jsi mi moc pomohl a mít takové znalosti o PC jko ty, ztak by mi tu ti demokrati postavili pomník. Ještě tě prosím o radu ohledně koupi notebooku a výměnu hardu. Nikdo nereaguje a ajá bych to potřeboval vědět ješte dnes. Ráno brzo musím k dr. a pak se do toho chci pustit. Koukni na to prosím a děkuji!
Já si Tě vážím, protože jsi mi moc pomohl a mít takové znalosti o PC jko ty, ztak by mi tu ti demokrati postavili pomník. Ještě tě prosím o radu ohledně koupi notebooku a výměnu hardu. Nikdo nereaguje a ajá bych to potřeboval vědět ješte dnes. Ráno brzo musím k dr. a pak se do toho chci pustit. Koukni na to prosím a děkuji!
- no tím virtual pc sem to už zkoušel a právě to po mě chtělo jednotku A kterou vůbec v pc nemám a ani ji nemám nastavenou v tom virtual PCmikel píše:Můžeš to udělat pomocí Virtual PC, který si můžeš stáhnout zdarma.