koukal jsem po nějakých balíčkách s češtinou ale nic jsem nenacházel..
notas z Francie-jak změnit jazyk?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
notas z Francie-jak změnit jazyk?
zdravím..předchvíli mi přivezli notas z francie a nemá češtinu...už jse zkoušel změnit v nastavení jazkyků ale tam četina není..operační systém:Win XP profesiona SP3
víte někdo jak na to?nebo budu muset přeinstalovat OS?
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: notas z Francie-jak změnit jazyk?
Budeš muset přeinstalovat Windows na českou verzi.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
to snad ne...stačil by nějaký pacht ne?
- memphisto
- Guru Level 13

jsou jazykové balíky, ale nepřeloží úplně všechno. Bohužel jsem je už dlouho neviděl
Tak TADY jsem něco našel, bohužel je taky jinde napsáno, že tento balík funguje jen na anglické Windows a jiné jsou v rozporu se smlouvou a tudíž přijdeš o licenci a pak už řešíš warez
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 6820 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Alferi