tento program je vhodný? neuděla mi to v PC nějaký bordel ? děkuji za odpoved popřipadě co je na tom špatnéé dik.
změna VZHLEDU systemu XP na VISTU dotaz...
Moderátoři: Pic, Mods_senior
změna VZHLEDU systemu XP na VISTU dotaz...
http://www.stahuj.centrum.cz/uprava_plo ... co-pack/?g" onclick="window.open(this.href);return false;[hledano]=BricoPack&g[oz]=Ultimate+2
tento program je vhodný? neuděla mi to v PC nějaký bordel ? děkuji za odpoved popřipadě co je na tom špatnéé dik.

Pro zvýšení přesnosti měření rychlosti internetu ukončete používání všech ostatních aplikací a odpojte se od internetové sítě. xD xD :O)
MS Windows XP Home SP3, Intel Core2 CPU E8400 @ 3.00GHz, 3,5Gb RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT, LCD monitor LG '22' W2252TQ
MS Windows XP Home SP3, Intel Core2 CPU E8400 @ 3.00GHz, 3,5Gb RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT, LCD monitor LG '22' W2252TQ
-
guest
Re: změna VZHLEDU systemu XP na VISTU dotaz...
Konkrétně s tímto programem nemám zkušenost. Ale obecně všechny podobné programy problémy dělají. Když nic víc, pak se jich dá velmi pracně a s obtížemi zbavit. Osobně bych do toho nešel.
jj diky ja jsem si přečetl nějake recenze na stahuj.cz a je to vklidu a když to dela binec tak se to da lechce odinstalovat takže pohoda :) chci zmenu, stare XP je nuda 
Pro zvýšení přesnosti měření rychlosti internetu ukončete používání všech ostatních aplikací a odpojte se od internetové sítě. xD xD :O)
-
guest
Tak to vyzkoušej, nic za to nedáš
max. pár hodin trpení
.
Jinak já nejsem velkým příznivcem podobných "ladění" (ale také jsem si tím prošel), ale preferuji aby ta mašina šlapala. Ve svém okolí se starám lidem o několik PC a toto "šperkování" je většinou problém.
Jinak já nejsem velkým příznivcem podobných "ladění" (ale také jsem si tím prošel), ale preferuji aby ta mašina šlapala. Ve svém okolí se starám lidem o několik PC a toto "šperkování" je většinou problém.
Ja jsem to viděl u jednoho IT kamoše on děla v PHP děla stranky apod. tak to chci vyzkoušet :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek