Mám problém:
zapnu pc a po chvíli zamrzne lišta a nejde klikat na žídné složky, nejde nic ukončit ve správci úloh a jediné co pomůže rr pc.
Co s tím?
// Zas jeden, který neumí napsat nadpis! Četl jsi pravidla tohoto fóra?
// „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“ //Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím" a podobně // Co je to „PROBLEM pomoooc“ Děláš si z nás legraci? Jak asi máme z tak „geniálního“ nadpisu poznat, na co se ptáš?
// Název jsem opravil; příště, prosím, zapoj mozek.
// Taktéž jsem ti doplnil háčky a čárky. Pravidla je sice nevyžadují, ale lépe nám to čte; pěkně prosím.
// Myloš
moc se omlouvam musel sem do prace no pocitac mrzne od ty doby co sem psal na forum no instaloval sem neaky programy a nebylo jich malo asi 4, skousel sem antivirus ale nic nenasel
1) Co to bylo za programy?
2) A do toho nouzového režimu (ptám se potřetí) se bez zamrznutí dostneš?
Pochop, že čím víc informací, tím rychleji je šance na odhalení původu chyby.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
to nevim windows 7ky mam chvili a nouzovej rezim sem neak nevidel byly to ruzny ovladace ktery me mely updatovat ovladace ale stejne nefungovaly tak sem to vsechno dnes odinstaloval a cekam jestly to zas zamrzne
Procesor i5 12400F
RAM DDR4 16GB
Main MSI PRO H610M-E DDR4
Grafika RX9060XT Nitro Saphire
Zdroj MAG A650BN 650W
Zdroj a grafiku jsem kupoval jako upgrade. Starší tituly muzu hrat hodiny, ale jakmile zapnu AAA titul, tak...
Poslední příspěvek
Kernel Power 41
Bylo inicializováno hlášení chyb IOMMU.
Konfigurace přestupných sekund byla aktualizována.
Důvod: Leap second data initialized from registry during boot
Přestupné sekundy povoleny: true
Nový počet přestupných sekund: 0
Starý počet...
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .
Mám už cca 10 let starý počítač a všechno fungovalo celkem v pohodě až do nedávna, kdy se nezapnul. Respektive se rozsvítí světla v bedně, větráky atd. nenačte se ale obrazovka - ta celou dobu nemá signál. V takovémto stavu je počítač...
Poslední příspěvek
To se mi u jednoho PC pred lety taky stavalo a po vymene za jiny zdroj bylo po problemu. Ale to bylo to PC po vypnuti uplne mrtve , zadne vetraky se nespustily.
Zdravím, toto je můj počítač
Chtěl bych se zeptat jestli bych měl něco změnit nebo je vše ok
Předem děkuji za odpověď :inlove:
Poslední příspěvek
Instaluje se např takto, viz obrázek.. Ty 2 mřížky nad zdrojem jsou demontovatelné.. Vůbec je tam víc zvláštních řešení, které člověk ocení, až když to potřebuje. Třeba větráky na radiátoru AIO umístěného nahoře lze snadno demontovat i bez nutnosti...