Ahoj muze me prosim nekdo poradit jak ho dam pryc z pc dekuji za pomoc
Vítám tě na fóru.
//Ale ani to, že jsi tu nováček, tě neopravňuje porušovat pravidla fóra, která sis jistě při registraci přečetl. A jedním z pravidel je nepřipojovat svůj dotaz k běžícímu nebo skončenému tématu, i když se dotaz týká v tématu probírané věci. Riskuješ tím, že si tvého dotazu nikdo nevšimne a budeš marně čekat na odpověď.
Vítám Tě na PC-Help. Přečti si laskavě pravidla fóra a nemontuj svůj příspěvek do jiného, ale napiš nový./příště/
K otázce: Start - Ovladací panely - Přidat Odebrat programy - Zobrazit aktualizace - Odebrat.
Radši nám napiš jestli se ti to podařilo odinstalovat...
Proč to vůbec chceš dát pryč ? Však ten ServicePack zadělává hodně děr a zrychluje systém...
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Ne ne nej de to pres ovladaci panel odebrat a ukazat aktualizace : to tam sice ukaze SP3 ale neni tam REMOVE tak nevim co stim.
A co se tyka proc to chci dat pryc nebo NB je velmy pomalej za 2 nejde hamachi a co potrebuji
Já mám SP3 a mám tu 4hamachi, chyba je u tebe :) vlož sem log z HJT do sekce HJT :)
iPhone XS
Kde máš ten log z hjt ? Jinak ten servervice pack zkus odinstalovat přes CCleaner tam to jde taky :) jinak nevidim problém v Mafii, mě na SP3 jede i na starý Pentium 3 :) Spíš bych se zeptal na tu chybu co to píše, když to "nejde"
iPhone XS
Tak pak napiš jestli ti to pommohlo a jde ti hamachi/mafia jinak jak říkám mě u SP3 žádný chyby nelezou...
iPhone XS
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?