Aktualizace nebyly správně nakonfigurovány

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
Jaros
Level 2
Level 2

Aktualizace nebyly správně nakonfigurovány

Příspěvek od Jaros »

Zdravím,

prosím o pomoc. Cituji ze svého tématu v sekci HJT: Nedaří se mně aktualizace Windowsů (Vista Home Premium). Normálně se mi aktualizace instalují bez problému, pak je restart -probíhá konfigurace aktualizací - 1/3, 2/3 - skončí to tak u 2/3 dokončeno 0% - potom ale skočí hláška...aktualizace nebyly správně nakonfigurovány počítač vrací zpět změny čekejte prosím nevypínejte počítač. Stahuje se třeba 20 minut 54 aktualizací a pak to stejně vrací zpět, co s tím?

Měl jsem předtím tento problém - viz téma ze včerejška: Chtěl jsem nahodit Alcohol 120% na vytvoření virtuální mechaniky, ale někde nastal kolaps. Po instalaci se to restartovalo a prakticky je to kolotoč. Vyjede tam modrá obrazovka, kde je něco napsáno o potížích ohledně změny sofwaru a hardwaru, pak tam jede nějaký krátký scan a restart znova. Nedostanu se do ani přes nouzový režim.

F8-poslední známá funkční konfigurace - nepomůže. hodil jsem do pc instalační DVD Vist, ale píše mně to max. kam chcete operační systém nainstalovat. Nevidím nikde možnosti opravit či něco podobného... je tam oddíl C - příkazy aktualizovat, odstranit, naformátovat, nový, aktualizovat ovladač a nic jinýho?

-> na DVD recovery jsem nenašel nic co by dělalo opravu či něco podobného. Startuje klasická instalace, nahodil jsem to tedy znova, původní (záloha) či co to je je na disku ve složce Windows.old. Teď zase mně to dělá takový zmatky, zasílám tedy log, jestli tam něco nějaký bordel a samozřejmě prosím o rady.

Aktuální stav: Ten Alcohol by měl být v té verzi WIN co je označená jako Windows.old (jak jsem psal předtím, tak jsem instaloval nanovo), může ještě dělat paseku? Díky tomu, že na Recovery DVD není asi ta funkce opravení, tak jsem musel instalovat nově... takže teď mám verzi, která jede až na ty aktualizace WIN (to nějak nezvládá), ta původní verze je na disku s tím označením old...
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6

Re: Aktualizace nebyly správně nakonfigurovány

Příspěvek od alenka_v_říši_divů »

Windows.old ... ten můžeš smáznout,pokud nepotřebuješ nic z předchozí instalace.../možná se bude bránit :)
A co se týče těch aktualizací,tak bych je zkoušel stahovat a instalovat tak po dvou +- ... třeba jedna nevyhovuje/ať už z jakýhokoliv důvodu/ a dělá paseku a touto selekcí se zjistí jaká...
Jaros
Level 2
Level 2

Příspěvek od Jaros »

Dobře, zkusím to tedy sólově, jak to bude reagovat. Je těch aktualizací celkem dost, brr.
Jaros
Level 2
Level 2

Příspěvek od Jaros »

Takže volil jsem tedy jednotlivé či souhrnné aktualizace (dle data) a relativně (nechci to zakřiknout) to vypadá, že by to mohlo být pořešené. Mám nyní dotaz -> nové téma.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • aktualizace windows 11
    od Lubca » » v Windows 11, 10, 8...
    13 Odpovědi
    15018 Zobrazení
    Poslední příspěvek od MonikaVavrova
  • Aktualizace Win 11 : KB5070773
    od Prorock » » v Windows 11, 10, 8...
    11 Odpovědi
    15821 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Prorock
  • Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
    od mmmartin » » v Windows 11, 10, 8...
    14 Odpovědi
    19148 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mmmartin
  • help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3)
    od blatantq » » v Vše ostatní (sw)
    4 Odpovědi
    10020 Zobrazení
    Poslední příspěvek od kecalek

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“