...... předem díky
Jak přeinstalovat Windows XP na Vista ???
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Jak přeinstalovat Windows XP na Vista ???
Ahoj , mám problém s pc a dostal jsem radu že chyba muze zmizet přeinstalováním Windowsu ... mam doma Legalni Windows Vista i Windows XP a chtěl bych ty XP(čka) přeinstalovat na W. Vista ..... Jde to nějak ? Jestli ano prosím o radu Jak ....
...... předem díky
...... předem díky
- Screpheep
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak přeinstalovat Windows XP na Vista ???
sformatuj disk a normálně tam dej DVD s vistama a nainstaluj to
Screpheep píše:sformatuj disk a normálně tam dej DVD s vistama a nainstaluj to
Jak sformatovat pls ... ???
1. příjdeš tím o všechny data
2. při instalaci os se tě bude ptát jestli chceš formát tak tam vybereš ten disk na kterej to chceš nainstalovat a dáš pomalý formát a potom to na to nainstaluješ
2. při instalaci os se tě bude ptát jestli chceš formát tak tam vybereš ten disk na kterej to chceš nainstalovat a dáš pomalý formát a potom to na to nainstaluješ
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Jj s tím počítám , tak se na to jdu podívat díky .... 
Tak to nejde .... Windows nacte nejake data a pak mi to napise Info : ze CPU bla bla bla 64bit.... neco .... Nevite o co by mohlo jit a jak to udelat aby to slo ??? asi je spatny procesor co ....
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Jdeš na to špatně.Nejprve se musíš dostat do BIOSu základní desky.To uděláš tak,že při spouštění počítače mačkáš klávesu pro vstup do BIOSu.Nejčastěji je to klávesa Delete.Poté v BIOSu nastavíš bootování z CD-Rom ,Nastavení uložíš (většinou F10) a dáš do mechaniky instalační CD s Windows.Měl by se ti spustit instalátor Windows-libovolnou klávesou jej spustíš a dále jedeš podle psaných pokynů.Zkust to tak a napiš.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Máš pravděpodobně 32 bit procesor a 64 bit systém (instalačku). Takto to nepůjde.propi píše: ze CPU bla bla bla 64bit.... neco ....
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
čau jde zformátovat jinym způsobem než popisujete??-(reinstalace)OS
a co byste mi poradili mám legal OS WIN Home Edition a ztratil jsem CD
a klíč už taky nvm kde je
a chci zformátovat disk nebo změnu OS ale nechci si nic kupovat
a co byste mi poradili mám legal OS WIN Home Edition a ztratil jsem CD
a chci zformátovat disk nebo změnu OS ale nechci si nic kupovat
Disk zformátuješ např. programem GParted.
http://gparted.sourceforge.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gparted.sourceforge.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
To Gig56: Pouzij program Keyfinder, on ti ukaze tvuj cd-key. Pak si od nekoho sezen CD W XP Home a preinstaluj
PS: na zjisteni cd-keye muzes pouzit i jiny program na zjisteni keye napr. RockXP. Pokud mas OPRAVDU legalni system (licenci), tak by ani nemelo vadit ze to cedko si pujcis
PS: na zjisteni cd-keye muzes pouzit i jiny program na zjisteni keye napr. RockXP. Pokud mas OPRAVDU legalni system (licenci), tak by ani nemelo vadit ze to cedko si pujcis
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek