Origos Windows - help
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
Rammstein16
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Origos Windows - help
Zdary, chtěl jsem se vás zeptat, jestli je možný, když mám doma originální windows tak ho mít ve 2 PC nebo je nutnost mít pro každý PC vlastní (originální) windows ... pls help
Je těžké být debilem ... konkurence je příliš veliká 
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Origos Windows - help
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
pokud nemáš ten Windows jako multilicenci, tak musíš mít na každém PC "jiný" Windows
pokud nemáš ten Windows jako multilicenci, tak musíš mít na každém PC "jiný" Windows
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Druhá instalace bude při registraci odmítnuta a po třiceti dnech ti přestane chodit.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
Rammstein16
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za přivítánímemphisto píše:Vítej na fóru PC-HELP.CZ
To jsem zrovna nechtěl slyšet, ale aspoň, že o tom vím děkuji za pomocmmmartin píše:Druhá instalace bude při registraci odmítnuta a po třiceti dnech ti přestane chodit.
Je těžké být debilem ... konkurence je příliš veliká 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek