Hláška: svchost.exe - chyba aplikace

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
djuba
nováček

Hláška: svchost.exe - chyba aplikace

Příspěvek od djuba »

Zdravim,
mam stejny problem, po nalogovani do winu mi to vyhodi chybu svchost.exe - chyba aplikace...atd. (nekdy se chyba objevi hned, nekdy az treba za hodinu) kdyz dam ok tak se sekne komplet cely komp a kdyz dam storno tak vsechno jede az na zvuk u nekterych aplikaci a pise to ze nejsou k dispozici zarizeni pro aktivni smesovani zvuku.

Mam Windows XP SP3
Pls nevi nekdo co s tim?

Vítám Tě na Pc-help! Tvůj dotaz jsem oddělil a nastavil jako samostatný. Příště dej dotaz samostatně. Při odpovědích pak dochází ke zmatku. Pic
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Hláška: svchost.exe - chyba aplikace

Příspěvek od Pic »

Podívej se do správce zařízení zda tam není u něčeho varování (! nebo?). Může to být nevhodný nebo poškozený ovladač zvuku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
jendavenda
nováček

Re: Hláška: svchost.exe - chyba aplikace

Příspěvek od jendavenda »

djuba píše:Zdravim,
mam stejny problem, po nalogovani do winu mi to vyhodi chybu svchost.exe - chyba aplikace...atd. (nekdy se chyba objevi hned, nekdy az treba za hodinu) kdyz dam ok tak se sekne komplet cely komp a kdyz dam storno tak vsechno jede az na zvuk u nekterych aplikaci a pise to ze nejsou k dispozici zarizeni pro aktivni smesovani zvuku.

Mam Windows XP SP3
Pls nevi nekdo co s tim?
Zdravim
Mam jedno řešení tohodle problému. Už mě nebyvilo pořád pátrat po chybách a kdesi cosi, takže jsem zamával Xpéčkám :evil: a přivítal na Pc Visty. Sice trochu radikální řešení ale problém je vyřešen. :D
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“