Zdravím,
Situace: vsadil jsem HDD do jiného počítače. V něm jsem změnil vlastnická práva na složku \Documents and Settings\Uzivatel. Po navrácení disku zpět do svého "původního" stroje, tj. tam, kde na něj byly nainstalovány Win XP, zmizelo uživatelské nastavení a systém se tvářil tak trochu jako po "čisté" instalaci. K souborům ve výše zmíněné uživatelské složce, jíž vlastnická práva byla změněna, se nešlo dostat a tvářila se jako prázdná. Po další změně vlastnictví jsou data k dispozici, ale nedošlo k úplnému obnovení uživatelského nastavení (plocha, po spuštění, etc.).
Zkusil jsem toto: http://support.microsoft.com/?kbid=811151" onclick="window.open(this.href);return false;
Tedy vytvoření nového uživatele a zkopírování obsahu té něšťastné složky s pozměňovanými vlastnickými právy. Nicméně kýžený výsledek se zatím nedostavuje.
System restore také nepomohl.
Prosím o radu, jak se navrátit do stavu "před vyjmutím disku" atd. Jsem si jist, že to bude možné, všechna Application data, Local settings,..., jsou stále tam.
Děkuji,
Marek
Obnovení uživatelského nastavení po změně vlastnických práv
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Obnovení uživatelského nastavení po změně vlastnických práv
Obnovení systému nevedlo k ničemu.
Re: Obnovení uživatelského nastavení po změně vlastnických práv
nakonec pomohlo zkopírování dat z jiného uživatelského účtu zpět do původního místa... zmátlo mě vytvoření duplicitního účtu s jiným názvem.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 7174 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Prorock
-
- 1 Odpovědi