dnes jsem zapl pc a za chvíli koukám a vidim modrou obrazovku a text asi takovýto:
„Některý z disků vyžaduje kontrolu konzistence. Tuto akci je možné stornovat, ale důrazně to nedoporučujeme“ … a pak byly 3 kontroly. Jedna nějaké rejstříky, další nevím a třetí taky ne. Viděl jsem jenom tu poslední, protože se nedívám, jak se pc zapíná, a jdu si udělat nějaké pití
Mno ale potom se pc restartovalo a vše ok. Nevím, jestli to sem patří ale chtěl jsem se zeptat, co to mělo být. Pokud vím, tak žádný aktualizace pc nestahovalo, tedy aspoň mi o tom nic neřeklo. Žádný problém jsem zatím nepoznal, ale chci jen tak pro jistotu vědět, co to mělo znamenat...
/*
Opravil jsem ti jak nadpis („windows xp kontrola konzistence?wtf?“), tak příspěvek. Když si napříště odpustíš ty děsně kůůůl pitomosti jako wtf, prtz, nwm a wim a namísto toho začneš používat věty (a pokud možno, tak i diakritiku), budou tvé příspěvky srozumitelnější.
Myloš
*/
Windows xp kontrola konzistence – co to je?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: windows xp kontrola konzistence?wtf?
Je to takový "jiný" scandisk.
Vypnout to lze takto:
Tento počítač -> pravý tlač. na myši na disk C -> Vlastnosti -> Nástroje -> Zkontrolovat -> Odškrtnout tam ty věci.
Vypnout to lze takto:
Tento počítač -> pravý tlač. na myši na disk C -> Vlastnosti -> Nástroje -> Zkontrolovat -> Odškrtnout tam ty věci.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek