Visty, změna jazyka

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
Lomykar
nováček

Visty, změna jazyka

Příspěvek od Lomykar »

DObryý den,
mám problém, přišel mi notebook, a hned jak sem ho zapl spustila se instalace a já zadal nechtěně italský jazyk vše ted mám v italštině a nevím co s tím prosím pomozte, instalační cd sem k tomu nedostal tak ani nemužu a nechci reinstal
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Visty, změna jazyka

Příspěvek od Pic »

Jestliže je z Italie, tak se nediv. Kde jsi si jej objednal? V Česku asi s italštinou notebooky běžně nedodávají.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Crave
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crave »

já mám zase koupený notas v usa (kde jeste jsem)..byla tam vista orig.v anglictine ale pri instalaci jsem si mohl zvolit jazykove prostredi, zemi a cas ktery chci mit..tak jsem dal vsecko ČR ale stejne je vsecko v anglictine, jenom nektere programy (jako ovladace) jsou treba v cestine...jako me to nevadi-jenom taková poznámka, takže když tam jsou predinstalovane us visty tak se to nezmeni kompletne na cestinu..to si musi koupit visty české 8)

takže k původnímu příspěvku: pokud je to z itálie, tak s tím jen tak nic neuděláš...bud preinstalovat na české visty nebo se naučit italsky..teda myslím:D
Moriss
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Moriss »

Nevim jak u Win Vista( ale predpokladam, ze je to stejne jako u XP), ale u XP se proste s jazykem instalace nic delat neda. Pokud mas notas koupeny v Usa/Italii/Rumunsku/Hotentotalii... a dostanes s nim Wokna, tak to bude v tom danem jazyku(anglicky/italsky/rumunsky/hotentotsky...) . Pokud to nechces v originale, musis si zakoupit/"nejak jinak sehnat" ceskou verzi win.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Owner »

Stačí si jinak sehnat win visty cz , když už máš na ně licenci. :bigups:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Lomykar
nováček

Příspěvek od Lomykar »

Nene koupil jsem ho v čr uplně novy prostě při prvním půštění bylo na výběr jazyk atd a já nectěne bez myšky sem chtěl dát next a když sem to zmáčkl tak i zároven italštinu, nepůjde to nějak? prosím a děkuji za pomoc
Moriss
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Moriss »

To jsem teda jeste nevidel... Ale pokud je to tak jak rikas, tak to proste nainstaluj znova.. Nekde na disku bude nejspis nejaky oddil, ktery bude obsahovat instalaci ( najizdi se tam zpravidla nejakou specialni klavesou nebo kombinaci klaves( to urcite najdes nekde na tom kompu napsane nebo v manualu). Kdyz se tam dostanes, jistojiste tam bude moznost kompletni preinstalace nebo neco takoveho.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
Lomykar
nováček

Příspěvek od Lomykar »

děkuji zkusím se po něčem podívat
Lomykar
nováček

Příspěvek od Lomykar »

no asi to vidím na novou instalaci, jen se bojím jak to budes ruznámi ovladači atd, jen přeci notebook mám poprvý vždy sem měl pecko
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Změna dat (dle času), když je PC vypnuté. Jak je to možné?
    od Minapark » » v Windows 11, 10, 8...
    10 Odpovědi
    13114 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Minapark
  • Změna poslední číslice ve více číslech najednou
    od Arnold91 » » v Kancelářské balíky
    7 Odpovědi
    11927 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Zivan
  • Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
    od jkmaxfli » » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    4 Odpovědi
    25804 Zobrazení
    Poslední příspěvek od jkmaxfli

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“