Problém s XP SP3
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Problém s XP SP3
Zdravim, potřeboval bych pomoc s instalací třetího servisního balíku na Win XP professional. Pokoušel jsem se o to 2x ale vždy po nainstalovaní, windows nenaběhnou, načítají se pořád do nekonečna. Dík za všechny rady
-
guest
Re: Problém s XP SP3
Vítám Tě na PC-Help. Neinstaluj ho, protože ho nepotřebuješ.
P.S. Možná tato moje rada vyburcuje ostatní
P.S. Možná tato moje rada vyburcuje ostatní
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím , jak na tom jsou teď na xpčka?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
No,pokud mas pravidelne aktualizovany system tak ma Blue pravdu. K tve otazce,sp3 instalujes z automatickych aktualizaci nebo stazeny ?
Instaluji stažený. Z automatický aktualizací sem měl strach že by mohli dělat neplechu nelegální XP.
pokud mas nelegal,tak to tady neřeš.
OK, sry a Dík za váš čas.
Taky jsem si na svůj notebook nainstaloval SP3 a došlo k nekonečné řadě restartů a počítač nebylo možné spustit ani v nouzovém režimu a to nemám procesor AMD ale celeron. Vyndal jsen HDD a připojil jsem jej k druhému PC, potom jsem na tomto disku našel soubor boot.ini a pomocí poznámkového bloku jsem jej upravil. Stačí smazat "kernel=TUkernel.exe". Potom jsem disk vrátil do svého počítače a vše běží jak má. Dokonce jsem zaznamenal i slibované zrychlení sytému.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek