je to taková prkotina,ale ty obrázky sou dcla dobrý,pro přehlednost,abych neměl všechny složky stejný :)
Změna ikony
Moderátoři: Pic, Mods_senior
- benik.martin
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Změna ikony
Proč se mi u některejch složek mění ikona? Většinou (no nemám to vypozorovaný,tak asi vždycky
) jde o složku s hudbou..například mám složku Hudba,kde mám jenom samotný písničky...změnim ikonu na třeba ten obrázek složky s notou...pak do té složky přidám nějakou další písničku,kterou tevřu ve WMP11...a pak se mi změní obrázek ikony na obyčejnou složku...už sem to takhle jednou měl,ale nepamatuju si jak sem to vyřešil :( nemůže jít třeba o to že si WMP stahuje ty informace na netu a pak je skrytě ukládá do té složky? třeba obrázek alba a tak....fakt nevim..
je to taková prkotina,ale ty obrázky sou dcla dobrý,pro přehlednost,abych neměl všechny složky stejný :)
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
- sondaw
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna ikony
Nepomůže, když změníš obrázek složky tak nastavit ještě šablonu v Použít tento typ složky jako šablonu>Hudba (nejlepší pro zvukové soubory a seznamy skladeb) ?
http://www.rony.dobrodruh.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
- benik.martin
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
zkusil sem,uvidíme jak to dopadne :)
a co třeba s tou složkou Downloads,kam ukládám sice převážně hudbu ale i filmy, programy, prostě všehochuť...?
a co třeba s tou složkou Downloads,kam ukládám sice převážně hudbu ale i filmy, programy, prostě všehochuť...?
zákl: MSI K9N6SGM-V
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
- sondaw
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
To netuším, já jsem si vytvořila pro stahování vlastní složky (Stahuj FlashGet, Stahuj Idman, Stahuj FireFox) složku Downloads jsem asi smazala, protože ji tady ani nemám, stahování jednotlivých downloaderů mám automaticky nasměrováno do mnou vytvořených složek. Neměním však obrázky složek, ale zkus a dej jako šablonu třeba Video. Zkus to změnit v C:\Documents and Settings\XXX\Dokumenty\Hudba, já bych to musela změnit přímo ve složce Dokumenty, protože je mám přesunuté nestandardně (záměrně) na jiný disk
http://www.rony.dobrodruh.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jde o vlastní ikonu složky, tak se nastavení uloží do té složky jako soubor Desktop.ini. 
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek