vyhody a nevyhody WinXP SP3 ?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Zamčeno
zdenakrapek
Level 3
Level 3

vyhody a nevyhody WinXP SP3 ?

Příspěvek od zdenakrapek »

cauvec mam prosim vas 2 dotazy na Sp 3. Jake jsou vyhody a nevyhody techto new windows ?
Mate je nekdo jiz nainstalovane ?
paul27
Level 4.5
Level 4.5

Re: vyhody a nevyhody SP 3 ?

Příspěvek od paul27 »

Jedná se jen o "větší" aktualizaci na již existující Windows XP, takže úplně new Windows to nejsou.

Tak jednoznačně bude lepší bezpečnost proti všelijakým breberám, nějaké nový funkce a snad se systém i zrychlí. Něco o tom třeba tady: http://technet.idnes.cz/windows-xp-sp3- ... _denik_pka
http://www.zive.cz/Windows-XP-nejsou-na ... fault.aspx
http://www.dsl.cz/clanky-dsl/clanek-943 ... prinasi%3F
Tholus
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od Tholus »

Pochybuju, že to bude mít nevýhody, jsou to přecijenom vylepšené XP, takže nevýhody proti SP2 to asi mít nebude...
jan l
Level 2
Level 2

Příspěvek od jan l »

Dobrý den.
Také bych měl dotaz. Zkoušel jsem updatovat na SP 3. Ale trvaloto to nesnesitelně dlouho. Tak jsem to vypnul. Vrátilo se to zpět, takže fajn. Ale nevím jestli o něco nepřicházím, nebo nebyla někde chyba. Odhaduji to tak na dvě hodiny instalace. Je to tak v pořádku? Mám Pentium 4 3,4 GHz, 1 GB Ram. Zkusil bych to znovu jestli to tak dlouho má trvat.
Předem děkuji.
aldik
Level 3
Level 3

Příspěvek od aldik »

Tommy4 píše:Pochybuju, že to bude mít nevýhody, jsou to přecijenom vylepšené XP, takže nevýhody proti SP2 to asi mít nebude...
já bych řekl že to má i nevýhody .. četl sem že to neobsahuje nejnovější IE a WMP a to i když už uživatel měl nainstalované nejnovější verze :evil:
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5

Příspěvek od richchie »

U mě se zrychlil komp,IE7 i WMP11 zůstali a instalace trvala necelých 15 min.
Magnat
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Magnat »

jan l píše: .... Zkoušel jsem updatovat na SP 3. Ale trvaloto to nesnesitelně dlouho. Tak jsem to vypnul. Vrátilo se to zpět, takže fajn. Ale nevím jestli o něco nepřicházím, nebo nebyla někde chyba. Odhaduji to tak na dvě hodiny instalace. Je to tak v pořádku? ....
No v pořádku to nebude, ale udělalo to i mě, byl jsem celkem z toho na nervy, čím to bylo? Těžko říct, řekl bych, že mu vadily nějaké programy, které bežely na pozadí a řešení? Nainstaluj to v Safe modu, tam mi to šlo ukrutně rychle bez problémů.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-
Rewqa
Master Level 9
Master Level 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rewqa »

Mě SP3 způsobilo nefunčnost některejch programů a strašně mi pak padaly hry.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X »

SP3 na XP by měl být v podstatě jen balík aktualizací od SP2. Kdo aktualizuje, o nic nepřichází. Podle svých zkušeností nemohu SP3 doporučit do používaného OS, většinou jsou problémy. Na čistý systém je to OK.
Zamčeno

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“