Ahojte,
všiml jsem si, že se mi neuspává notebook po zmáčknutí tlačítka napájení ani po zavření víka. V nastavení napájení mám zvoleno u obou možností režim spánku. Při zmáčknutí napájecího tlačítka se jen zhasne obraz a po pár sekundách se opět rozsvítí. Pokud nastavím napájecí tlačítko na "neprovádět žádnou akci", tak to se správně nestane nic.
Notebook mám po reinstalu OS a aktualizování OS a všech ovladačů. Zkusil jsem tohle provést i u jiných notebooků a u některých to je OK a u jiných ne.
Všiml jsem si, že notebooky, které mají problém s uspáním, tak mají "osekané" možnosti napájení (viz foto vlevo). Dále ve správci zařízení ve vlastnostech jednotlivých komponent chybí záložka "Řízení spotřeby".
Nemáte někdo nějaké rady jak vyřešit, aby se notebook normálně uspával?
Díky.
Problém s uspáním notebooku
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Problém s uspáním notebooku
Jakou máš verzi windows ?
Verze a build
Verze a build
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Re: Problém s uspáním notebooku
Verze 10.0.19042 Build 19042
mám tuto verzi na více noteboocích - na některých uspání funguje OK a na některých ne
mám tuto verzi na více noteboocích - na některých uspání funguje OK a na některých ne
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 3758 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Villentretenmerth
-
- 3 Odpovědi