mozna ti tak na pozadi jeste bezi indexace souboru. nebo antivir neco resi v pozadi.
tak ho zkus vypnout a uvidis, co to udela.
Zkus se jeste odhlasit z ms uctu, zda to neni tim.
Problém ve win10
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
masterduke81
- Level 1

Re: Problém ve win10
Z účtu jsem odhlášen.A zkusil jsem vypnout windefender,ale problém pořád stejný.dvorakj píše:mozna ti tak na pozadi jeste bezi indexace souboru. nebo antivir neco resi v pozadi.
tak ho zkus vypnout a uvidis, co to udela.
Zkus se jeste odhlasit z ms uctu, zda to neni tim.
Všiml jsem si,že kdy po dvou posledních zapnutí mi po naběhnutí win ta myš reaguje na spodní liště normálně,ale zase nereaguje na ikony na ploše a nebo to je naopak.Vždy to dám do normálu zapnutím správce a zase vypnutím.
Já mam za to,že je to vina nějaké aktualizace nebo jestli to nemůže být třeba i ovladačem grafiky?
Jinak Windows se načte po odhlášení z toho účtu normálně,co se týče rychlosti,takže tento problém je vyřešen!
Jinak potom jede win už normálně,děla to jen po naběhnutí win.
-
masterduke81
- Level 1

takže jsem se nasral a přeinstaloval win10 na win7,nainstaloval drivery a aktualizace.
Po spuštění win7 Pro jsem zjistil,že myš mi na spodním hlavním panelu reaguje jak má,ale...na ikonách na ploše zase ne.Opět zapnu správce úloh hned vypnu a vše OK.
Problém jsem zjistil,že dělá má bezdrátová myš (Logitech).Což nechápu,jak na to má myš vliv na to,že mi nejde bud hlavní panel,nebo ikony.
Takže jsem se trápil s OS úplně zbytečně
Po spuštění win7 Pro jsem zjistil,že myš mi na spodním hlavním panelu reaguje jak má,ale...na ikonách na ploše zase ne.Opět zapnu správce úloh hned vypnu a vše OK.
Problém jsem zjistil,že dělá má bezdrátová myš (Logitech).Což nechápu,jak na to má myš vliv na to,že mi nejde bud hlavní panel,nebo ikony.
Takže jsem se trápil s OS úplně zbytečně
no aspon si na to prisel, snaha se ceni hodne:-)
-
masterduke81
- Level 1

jen jedna věc na tom byla pozitivní pro mě a to,že jsem se naučil jak si vytvořit bootovací usb flash disk a tímto nainstalovat win.dvorakj píše:no aspon si na to prisel, snaha se ceni hodne:-)
Ale stejně je divné,že po tak dlouhé době užívání,my tenhle problém zrovna dělá myš,která jela v PC dlouhou dobu normálně.
Počítač je věc plná záhad, mně se před chvílí třeba stalo to, že jsem do prodlužovačky od PC připojil adaptér k telefonu a z repráků se ozval zvuk, jakobych připojil flešku.
Zkusil jsem to několikrát a po připojení i odpojení to pořád dělalo. 
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek