nations112: Dobrý den, mám stejný problém jako zakladatel vlákna, už se s tím pachtím dva dny a pořád nejsem schopná nainstalovat Windows 8.1. Po spuštění instalačního programu mi to háže pořád chybu, že chybí ovladač média. Zkoušela jsem už všechno, co jsem na netu našla - nastavení v BIOSu (UEFI), předělávání z USB 3 do USB 2, znovu připravit instalační flashku...
Nakonec jsem stáhla instalační ISO i s aktualizacemi podle vašeho návodu zde: http://web.tobynet.eu/obsah/reinstall/windows81.php, ale chyba na mě zase vyskočila. Můžete mi, prosím, poradit, co s tím? Už začínám být zoufalá. Kdyby to bylo na mně, tak ty ošklivé osmičky vyhodím z okna, ale mám na ně klíče (a pár zvyknutých uživatelů k tomu), tak jiná verze Windows nepřipadá v úvahu.
Moc děkuji za případnou radu, vůbec nevím, co mi ještě uniká...
Instalace OS chybí DVD/CD
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
nations112
- Level 4

Re: Instalace OS chybí DVD/CD USB
Prosím o přesný typ vašeho PC/NTB.
Re: Instalace OS chybí DVD/CD USB
To Míšenka - přečti si skutečně pravidla tohoto fóra a také je respektuj. Příště si založ samostatné téma. Téma vkládám samostatně pod upraveným názvem. Tam pokračuj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
nations112
- Level 4

Re: Instalace OS chybí DProsím o přesný typ vašeho PC/NTB.VD/CD
Prosím o přesný typ vašeho PC/NTB. :) Díky
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek