Mám takový specifický problém mám grafickou kartu gigabyte AMD bližší parametry bohužel nevím. No ale k věci dal jsem jí na opravu jelikož se GK zasekával větráček tak jsem jí odebral a dal na opravu spravily to dál jsem jí tady zpátky do patice, ale když zapnu počítač je tam pouze Starting Windows i když to nechám klidně 15 minut nic se nestane. Může mi prosím někdo pomoci co s tím budu velmi rád díky.
Grafická karta a windows
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Grafická karta a windows
Dobrý den
Mám takový specifický problém mám grafickou kartu gigabyte AMD bližší parametry bohužel nevím. No ale k věci dal jsem jí na opravu jelikož se GK zasekával větráček tak jsem jí odebral a dal na opravu spravily to dál jsem jí tady zpátky do patice, ale když zapnu počítač je tam pouze Starting Windows i když to nechám klidně 15 minut nic se nestane. Může mi prosím někdo pomoci co s tím budu velmi rád díky.
Re: Grafická karta a windows
Tak to nebude nejspíš grafická karta, když nenaběhne systém. Může to být problém se systémovým diskem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Grafická karta a windows
A co teda s tím ?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek