povolení knihovny dll.

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
solangei
Level 1
Level 1

povolení knihovny dll.

Příspěvek od solangei »

Omylem jsem si ve Spyware Terminátor zakázala knihovnu AVASHUINT DLL. patřící k Avastu a nemůžu najít,kde se dá povolit.Můžete mi prosím poradit jak na to.Díky moc.solangei&seznam.cz
guest

Příspěvek od guest »

S ST nemám zkušenost, ale určitě pomůže odinstalovat ST v Program Files odstranit složku ST zprovoznit Avast a ST znova nainstalovat.
Je to sice brutální postup a přijdeš o všechna nastavení v ST, ale asi rychlejší ne to hledání?
zlobyl
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zlobyl »

V nastavení rezidentního štítu si můžeš v Monitoru aplikací zobrazit zakázané objekty a tyto objekty pak ze sekce zakázaných smazat.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
solangei
Level 1
Level 1

povolení knihovny dll.

Příspěvek od solangei »

Díky,Díky,předobrý člověče,už to fachá.solangei
zlobyl
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zlobyl »

Nemáš zač, to já jsem rád, že jsem ti mohl pomoci. :bigups:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Odpovědět

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“