Po vybití baterie se nenačte OS - modrá smrt
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Po vybití baterie se nenačte OS - modrá smrt
Dobrý den, mám takový zvláštní problém. Vybil se mi noťas, tak sem jej dal na nabíječku, zapnul, ale už nenačetl. Prvně to napsalo nějakou chybu, že nelze načíst data z hibernace, pak se noťas restartoval a od té doby mě to píše buď chybu "0x00000001" a nebo taky "0x00000021" a k tomu nějaké kecy...
OS mám windows 7 professional 64 bit.
Předem děkuji za každou pomoc.
OS mám windows 7 professional 64 bit.
Předem děkuji za každou pomoc.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 05 led 2014 17:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Nenačte OS
Soubory z C/Windows/minidump upni na http://leteckaposta.cz/ , dej sem odkaz a někdo ti zkontroluje v čem je příčina.
K tomuto problému mohlo dojít z důvodu chyby v souboru Atapi.sys. Dříve, než systém Windows 7 přejde do režimu spánku, systém Windows 7 obsahuje paměť zápis do souboru režimu spánku na disku. Však v některých případech paměťové jednotky nemusí vrátit správnou hodnotu při systém se pokusí inicializovat odpovídající úložného. Pokud jednotka úložiště vrací nesprávnou hodnotu, systém Windows 7 přestane reagovat.
K tomuto problému mohlo dojít z důvodu chyby v souboru Atapi.sys. Dříve, než systém Windows 7 přejde do režimu spánku, systém Windows 7 obsahuje paměť zápis do souboru režimu spánku na disku. Však v některých případech paměťové jednotky nemusí vrátit správnou hodnotu při systém se pokusí inicializovat odpovídající úložného. Pokud jednotka úložiště vrací nesprávnou hodnotu, systém Windows 7 přestane reagovat.
Pokud PC nenačte do systému můžeš zkusit clearCMOS ale nedělej ho v případě že je PC v záruce
Píše mi to, že složka minidump nebyla nalezena.. PC v záruce není, jen se mi moc nechce kuchat noťas
-
guest
Ony ty nějaké kecy jsou ale důležité, nejsou tam pro srandu. Zkus zapnout nb a ihned opakovaně mačkej F8 a pak vyber Poslední známá funkční konfigurace.
Re: Po vybití baterie se nenačte OS - modrá smrt
Zkusil sem tu klávesu F8. Když je instalační disk v CD ROM, tak se akorát spustí instalace a pokud není, tak se nestalo vůbec nic.
-
guest
Disk tam nemá co dělat !!! Ty musíš ihned po zapnutí opakovaně mačkat F8 a dostaneš se do této nabídky :
Já bych rád viděl tu chybovou zprávu i s těmi kecy.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Pomohlo clear CMOS
-
- Podobná témata
- Odpovědi