Dobry den.
Byla u me kamaradka a nainstalovala mi do meho notebooku Toshiba Satellite L500-1EK Windows 10. Jenze muj notebook byl rad ze zvlada Win 7. Po zapnuti zacal notebook piskat a obraz zcela zcernal, nelze spustit. Po ctrl+alt+del se spusti ve spodni liste pouze setup F2, F12, a znovu cerno. Snazila jsem se do nej vlozit instalacni CD s WIN 7 ale bezuspesne, nic se nenacetlo. Ani jinak nereagoval. Prosim o pomoc, co delat. Popr, co se mohlo stat. Dekuji
Cerny obraz po instalaci spatneho Win
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Cerny obraz po instalaci spatneho Win
Pokud ntb ihned po spuštění píská, jedná se pravděpodobně o HW závadu. Podle pískání nepřetrtý tón, nebo přerušovaný a p. sidnalizuje nějakou závadu součásti ntb. Popiš jak vypadá to pískání.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
milada90 píše:Dobry den.
Byla u me kamaradka a nainstalovala mi do meho notebooku Toshiba Satellite L500-1EK Windows 10. Jenze muj notebook byl rad ze zvlada Win 7. Po zapnuti zacal notebook piskat a obraz zcela zcernal, nelze spustit. Po ctrl+alt+del se spusti ve spodni liste pouze setup F2, F12, a znovu cerno. Snazila jsem se do nej vlozit instalacni CD s WIN 7 ale bezuspesne, nic se nenacetlo. Ani jinak nereagoval. Prosim o pomoc, co delat. Popr, co se mohlo stat. Dekuji
99% problému spůsobených instalací OS je
1. špatně nastavený BIOS
2. Špatná RAM
Jak ho spravne nastavit?
Dodatečně přidáno po 2 minutách 2 vteřinách:
No, piskani bylo v kuse, vysoky ton jako zvuk pristroje pri selhani srdce treba v hausovi. Ale pipani uz prestalo. Uz nepipa. Muzu spustit jen zakl. Nastaveni dal me to nepusti.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 11 vteřinách:
Dodatečně přidáno po 2 minutách 2 vteřinách:
No, piskani bylo v kuse, vysoky ton jako zvuk pristroje pri selhani srdce treba v hausovi. Ale pipani uz prestalo. Uz nepipa. Muzu spustit jen zakl. Nastaveni dal me to nepusti.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 11 vteřinách:
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15 Odpovědi
- 16745 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od atari
-