Zdarma jde upravovat jen programy po spusteni, na coz jsou nastroje primo ve Windows.
Názor nebo zkušenost s programem"Zrychlení Počítače"
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Názor nebo zkušenost s programem"Zrychlení Počítače"
To je ten hlavni trik - ono je totiz potreba zaplatit aby to neco delalo
Zdarma jde upravovat jen programy po spusteni, na coz jsou nastroje primo ve Windows.
A k čemu ti to bude?Pokud nestíhá hw tak to softem nedoženeš.Sám win má v sobě údržbu-ccleaner v základní nastavení taktéž.A stejně pokud máš potřebu instalovat a odinstalovát programy na zkoušku tak ti stejně nezbyde nic jiného než to projít všechno ručně a promazat.Žádný soft není schopen promazat všechno co jednotlivé programy za sebou zanechají za bordel.V tomhle bylo třeba expert nero.Po odinstalu po sobě nechalo takový bordel,že jsi čistil dobrou půlhodinku než jsi všechno našel.Laikka píše:Nezkoušel jste to někdo třeba v sandboxu nebo virtuálně? Zaujal mě ten model, co zastupuje 280 92.1% spokojených zákazníků.
Docela by mě zajímalo, co ten bazmek dělá.
Je třeba se k tomu počítači slušně chovat a neinstalovat kdejakou pi******. Mě s plotnovým diskem a W7 naběhne PC za 30s a po spuštění a kliku na Chrome se okamžitě otevře.
Jediné spolehlivé zrychlení počítače se jmenuje upgrade hardware ...
Souhlas + případně ještě jednou za čas provést defragmentaci HDD.petr22 píše:Nejsnadnejsi udrzbu jsem psal:
CCleaner a nechas ho promazat tempy.
Pak spustis Msconfig a podivas se co se spousti pri startu a vypnes to co nechces.
Existuje ještě jedna spolehlivá metoda, která zrychluje o 9.81m/s2, ale účinná je pouze jednou a navíc krátkodoběX píše:Jediné spolehlivé zrychlení počítače se jmenuje upgrade hardware ...
Za První republiky byla každou chvíli v nějakém časopise taková reklama: "Já, Anna Csilagová, a moje čtyři metry dlouhé vlasy...", hádej na co.Laikka píše:Nezkoušel jste to někdo třeba v sandboxu nebo virtuálně? Zaujal mě ten model, co zastupuje 280 92.1% spokojených zákazníků.
Film "Rozpuštěný a vypuštěný" určitě znáš, stejně jako tisíce děkovných dopisů, ne?
Takže jediná věc kterou tenhle bazmek dělá je ta, že z kapes pitomců přetáhne peníze do kapes vychytralých šmejdů, a dobře jim tak, pitomcům!
P.S. Prodávám samolepky, se kterými vaše auto bude jezdit až o 20 km/h rychleji než teď, kupujte hned, k dispozici je jen omezený počet!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
K ničemu. Jen jsem se ptal, jestli někdo tuto ptákovinu nezkoušel, přišlo mi to vtipné. Mj. agenty typu CCleaner a podobné nepoužívám - užitek nula.richchie píše:A k čemu ti to bude?Pokud nestíhá hw tak to softem nedoženeš.Sám win má v sobě údržbu-ccleaner v základní nastavení taktéž.A stejně pokud máš potřebu instalovat a odinstalovát programy na zkoušku tak ti stejně nezbyde nic jiného než to projít všechno ručně a promazat.Žádný soft není schopen promazat všechno co jednotlivé programy za sebou zanechají za bordel.V tomhle bylo třeba expert nero.Po odinstalu po sobě nechalo takový bordel,že jsi čistil dobrou půlhodinku než jsi všechno našel.Laikka píše:Nezkoušel jste to někdo třeba v sandboxu nebo virtuálně? Zaujal mě ten model, co zastupuje 280 92.1% spokojených zákazníků.
faraon: trefa do černého!
Program Zrychlení Počítače jsem naistaloval jednou a pak si pc dělalo co chtělo. Je to největší hnus co si do pc můžeš dát. Možná, že i normální vir neudělá takovou paseku co ten program.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
"Mj. agenty typu CCleaner a podobné nepoužívám - užitek nula."
Naopak - CCleaner je aplikace, ktera smysl ma. Musi se ale spravne pouzit. Vysledkem neni samozrejmne zadne zazracne zrychleni, ale par GB volneho msta navic.
Naopak - CCleaner je aplikace, ktera smysl ma. Musi se ale spravne pouzit. Vysledkem neni samozrejmne zadne zazracne zrychleni, ale par GB volneho msta navic.
S těmi procenty spokojených je to následovně: mají dejme tomu tři tisíce uživatelů, z toho od 280 mají fídbek (bože, jak je ta čeština ohebná) a z těchto 280 fídbekujících uživatelů je 98,2 % (tj. 275 osob) spokojených. Když tento počet osob přepočteme v % na ty tři tisíce, vyjde 9,2 % spokojených. I takto se dá pracovat se statistickými údaji. 
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek