Nejde mi aktualizovat OS
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Nejde mi aktualizovat OS
Dobrý den, vlastním notebook HP 430 a chci si nainstalovat aktualizaci na Windows 10, jenže problém je v tom, že se mi notebook nechce upgradovat ani na win8.1. Nevím, čím to je, ale pokaždé když nainstaluju aktualizaci a restartuje se mi počítač, napíše mi to kod chyby a aktualizace se odmítá nainstalovat. Jak jistě víte, aktualizace na Windows 10 je podmíněna Windowsem 7 nebo 8.1 a to já bohužel nesplňuji. Můžete mi prosím poradit, co s tím mám dělat?
Re: Nejde mi aktualizovat OS
abcz píše:Jak jistě víte, aktualizace na Windows 10 je podmíněna Windowsem 7 nebo 8.1 a to já bohužel nesplňuji. Můžete mi prosím poradit, co s tím mám dělat?
??? Mám Windows 8. To byla teda fakt užitečná rada. Z Windows 8 nepřejdu na Windows 7, to by byla pěkná hloupost. Potřebuji radu od někoho, kdo tomu rozumí.
máš to napsat hned že máš win8abcz píše:??? Mám Windows 8. To byla teda fakt užitečná rada. Z Windows 8 nepřejdu na Windows 7, to by byla pěkná hloupost. Potřebuji radu od někoho, kdo tomu rozumí.
-
x-rated
- Level 5

- Kontaktovat uživatele:
tak čistá instalace 8.1 a pak upgrade na 10 
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full