Deskop mi bliká a pak se vypnul

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
Hawliss
nováček

Deskop mi bliká a pak se vypnul

Příspěvek od Hawliss »

Hi už pár hodin mi problikává ve 20 vteřínovejch intervalech monitor a teď už mi zmyzel celej deskop ale je tam furt vidět tapeta zmizela i lišta se startkem zkoušel jsem restartovat a nic pls poraďte
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X »

Tak mě asi před 2 hodinami, zrovna když jsem se díval na PC na televizi najednou monitor chcípl a pak se restartoval počítač :lol: A nějak často tu bliká žárovka. To v našem městě není obvyklé, pomalu ani při bouřkách. To si každý pustí osvětlení stromečku na zahradách, doma a pak ČEZ nestíhá, hergot :lol: Jestli mi to ještě chcípne ... :lol:
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Owner »

X je nějákej veselej , že jsi pil! no k tomu problému : máš legální wokna ? Já někde četl ,když áš nelegální winy vista a stáhneš nějaký update ,tak se ti to posere do temnoty.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Hawliss
nováček

odpověď

Příspěvek od Hawliss »

Ale vono to nenitim že by to bylo proudem jinak bych to teď nemohl psát prostě mi zmyzeli ikony a lišta se startem ale normálně spouštim přes CTRL+ALT+DELETE a nová úloha ale neni to ani tim že bych měl odpálenou grafiku nebo něco takového hodil mi tam systém jen chybovou hlášku ale nic víc
Hawliss
nováček

odp

Příspěvek od Hawliss »

windowsy mam legální a ještě k tomu home edition takže xp
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X »

Owner: Nepil jsem už 2 roky náhodou a před tím jsem chlastu taky moc nedal. Při krátkodobém výpadku proudu by se Win asi kousli nebo restartovali (můj případ, ale už jsem si taky říkal, jestli to není hardwarem :lol: ale blikání žárovky vypovídá snad o něčem jiném, doufám). Možná by se při tom záseku taky Win mohli pobláznit? Ale mizení ikon, to spíš nějaký vir ...
Odpovědět

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“