Zdravím,
Dnes som si staihol skype kedže som preinštaloval PC a chcel som si pokecať s kamošmi... no po inštalacíí skypu mi vyskočil tento error:
Tak som googlil a našiel som forum kde písali niečo, že si mám stiahnuť Servis pack 3 (SP3) , že SP 2 to nemá ten súbor. Tak som si staihol Servis pack 3 aktualizaciu a po spustení aktualizáci mi to začalo načítavač a po načítani mi vyskočil ´další error:
Modrá : Servis Pack 3 súbor ktorý som stiahol.
Červená : Error ktorý mi to hádzalo.
Prosím o pomoc :(.
Skype ERROR a Aktualizacia WINDOWS XP SP 2 --> SP 3
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Skype ERROR a Aktualizacia WINDOWS XP SP 2 --> SP 3
Protoze to mas nejaky doprasny, slovensky XP nikdy neexistovaly...
Otevři složku C:\Windows\System32 a najdi soubor kernell32.dll, zvol vlastnosti a podrobnosti, co je tam za jazyk?
Otevři složku C:\Windows\System32 a najdi soubor kernell32.dll, zvol vlastnosti a podrobnosti, co je tam za jazyk?
Snazis se nainstalovat cesky SP3 na verzi, ktera neni ceska, takze bude nejspis anglicka.
Stahni anglickou verzi SP3.
Angličtina (USA)Oxxid píše:Protoze to mas nejaky doprasny, slovensky XP nikdy neexistovaly...
Klikol som pravym na kernel32.dll-> Vlastnosti -> Verzie -> jazyk -> Angličtina (USA)
Takto som postupoval nwm či je to ono ale asi ano :).
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Bře 2015 21:02) ---
A na tú čo som stiahol som klikol pravym a tam ej tiež že Angličtina (USA)petr22 píše:Snazis se nainstalovat cesky SP3 na verzi, ktera neni ceska, takze bude nejspis anglicka.
Vedel by si mi prosím ťa poslať link? Na toto som fakt anti-talent :/.
No podle mě by to ale mělo jít i přes Windows update...už si to ale nepamatuji.
http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=24
http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=24
Dvorakj:
Presne to som stiahol, akurát som tam nemal English ale prestavil som si to na Slovak či Česky už nwm.. tak to skúsim stiahnuť znova a uvidím...
No automatic updates to ma mzapntue na "AUTOMATIC" a nič sa nedeje... tak nwm :)
Presne to som stiahol, akurát som tam nemal English ale prestavil som si to na Slovak či Česky už nwm.. tak to skúsim stiahnuť znova a uvidím...
No automatic updates to ma mzapntue na "AUTOMATIC" a nič sa nedeje... tak nwm :)
No nic, stahni english a uvidí se
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek