Po zapnutí a vypnutí High Contrast sa nastavenie aplikácií Google, Word, Thunderbird, explorer a ostatných nevrátilo.
Naďalej zobrazuje biele písmo na čiernom podklade a čo je najhoršie, na mnohých položkách dokonca biele písmo
na bielom podklade, čo samozrejme nie je vôbec vidno. Niektoré ikony zas čierne na čiernom podklade tiež nevidno.
Reset PC nepomáha.
Win7 High Contrast Restore
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
guest
Re: Win7 High Contrast Restore
Vítej na PC-Help!
Předně napiš jaký máš systém a co si s tím tropil. To co píšeš jsem nikdy nepotřeboval.
Předně napiš jaký máš systém a co si s tím tropil. To co píšeš jsem nikdy nepotřeboval.
Mám MS Windows 7 Professional na stolnom PC. Pretože mám problémy so zrakom chcel som vyskúšať High Contrast theme (v Ease of Access) s klávesovou kombináciou: leftALT+leftSHIFT+PRINT SCREEN. Základná obrazovka mi prešla do čierno/bieleho módu čo bolo naozaj kontrastnejšie, ale keď som otvoril nejakú aplikáciu tak som sa zhrozil. Message texty ku lištám po nabehnutí myšou, nápisy v tabuľkách, názvy fajlov v exploreroch, riadok Predmet e-mailu po vyplnení a pod.: biele písmo na bielom podklade - neviditeľné. Napríklad v TablEdit-e tabukách čierne písmo na čiernom podklade - tiež neviditeľné.
Po opätovnom stlačení kombinácie leftALT+leftSHIFT+PRINT SCREEN sa základná obrazovka (plocha) vrátila do pôvodného zobrazovania, ale vo všetkých aplikáciach táto hrôza zostala. PC som resetoval, napríklad TablEdit som odstránil pomocou Iobitunistaler aj s funkciou Power a znova nainštaloval, ale nepomohlo to. Bohužiaľ nemám predošlý bod obnovy pre System Restore. Mám tri HD. OS Win7 mám na C: disku, aplikácie mám naínštalované na E: disku a dáta mám na F: disku. Veľmi Vám ďakujem za ochotu pomôcť.
Po opätovnom stlačení kombinácie leftALT+leftSHIFT+PRINT SCREEN sa základná obrazovka (plocha) vrátila do pôvodného zobrazovania, ale vo všetkých aplikáciach táto hrôza zostala. PC som resetoval, napríklad TablEdit som odstránil pomocou Iobitunistaler aj s funkciou Power a znova nainštaloval, ale nepomohlo to. Bohužiaľ nemám predošlý bod obnovy pre System Restore. Mám tri HD. OS Win7 mám na C: disku, aplikácie mám naínštalované na E: disku a dáta mám na F: disku. Veľmi Vám ďakujem za ochotu pomôcť.
Riešenie: Pravým tlačidlom na plochu - Personalize - Windows Classic (alebo basic) a aplikácie sa vrátili do štandardného zobrazenia, okrem Google.
Po aplikácii SCAN so všetkými funkciami v Advansed System Care aj Google sa napravil.
Na anglických stránkach sú doporučenia ako túto službu High Contrast theme spolu s celým Ease of Access radšej odstrániť.
Po aplikácii SCAN so všetkými funkciami v Advansed System Care aj Google sa napravil.
Na anglických stránkach sú doporučenia ako túto službu High Contrast theme spolu s celým Ease of Access radšej odstrániť.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek