Ahoj,dneska jsem si instaloval WINDOWS 7 PROFFESIONAL z instalátoru v PC všechno mi šlo až když bylo dokončování instalace tak jsem si omylem restartoval pc a ted mi to vždy při zapnutí píše ''počítač byl neočekávaně restartován,nebo došlo k neočekávané chybě.Instalace systému windows nemůže pokračovat.Chcete-li systém windows nainstalovat,restartujte pc kliknutím na tlačítko OK'' vždy když to udělám,tak mi to píše po restartu furt dokola
instalačním programem to nemůže bý,již jednou jsem z něj instaloval a vše bylo v pořádku
Začít znovu, formát -> instalace.
//Teď jsem si všiml, že jsi instaloval z HDD. Buďto vypal DVD/vytvoř bootovací flash. Nebo Hirens boots - program WinNTSetup - vybereš z instalaci a partition, kam nainstalovat Windows. Na internetu určitě najdeš návod.
V Hirens bootu máš Acronis Disk Director. (pozor na to jakou partition formátuješ - ať si nesmažeš tu s daty nebo instalací Win nebo jak to máš), jinak je vždycky lepší instalace DVD nebo flash disku.
Jestli se takhle ptáš, tak nevím, jestli jsi to správně pochopil, znovu:
Nabootuješ Hirens boot, najdeš tu svojí instalaci, nesmí být na stejné partition jako ta do které budeš instalovat Windows (to dá smysl), pokud chceš instalovat z HDD (pokud jí nemáš zformátovanou / fakt teda netuším, jak jsi instaloval Windows) a) vytvoříš z instalaci bootovací flash disk / vypálíš na dvd a instaluješ z něho b) použiješ WinNTSetup - vybereš instalaci (ISO/install.wim), partition, kam chceš instalovat, nastavíš "Use bootsect.exe to update the boot code" poté až se image aplikuje, tak tu partition musíš zvolit jako aktivní (pokud není) po restartu PC se dokončí instalace. (je to trochu prasárna, ale fungovat by to mělo). (možná si Hirens boot s tou instalací Winů poradí rovnou bez programu, ale teď nevim)
Jelikož jsi instaloval Windows (předpokládám, že na C - resp. oddíl, kde jsi měl předešlý Windows) a předtím formátoval, tak tam instalaci mít nebudeš. Jinak je to jak říkáš, písmenka si později můžeš přehodit, popř. překopírovat tu instalaci na Dčko a instalovat rovnou na C. To nemáš flash disk, že to děláš takhle zbytečně? 8GB flashku a nemusíš si s tím dělat starosti.
hele sem v tom nějak stracenej.... znovu jsem si stáhnul radši tu instalaci na jiným notebooku.. udělal si bootovací flashku.. a když jí dám do PC tak to nic nedělá a je to furt stejný... promin ale jsem fakt s tímhle začátečník ... díky
Nazdar, dnes jsem dělal čistý reinstal W10. Nechal aktualizovat a při:
2024-11 Kumulativní aktualizace (Preview) pro Windows 10 Version 22H2 pro systémy založené na platformě x64 (KB5046714)
pořád to chce restart a nic. Podobný problém s jinou...
Poslední příspěvek
Už to mám vyřešené. Restart Windows Update služby, pozastavení aktualizací na týden, vzápětí povolení aktualizací, proběhne zrušení výše zmíněného KB.
A tak to u mě zafungovalo.
Pro Kecálka: dík za nic neříkající radu kapitáne Bystrozraku :D
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Memtest jsem nedělal. Včera jsem vypl ten Fast boot, tak teď počkám pár dní a uvidím.
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
Ahojky, nevím co se poslední dobou děje s mým notebookem, ale dost často mi BSoduje. Podle minidumpů vieweru pořád odkazuje na Nvidiu, několikrát jsem ji přeinstalovala... Ať tam byla Windows 10 a nebo Windows 11 dělá to úplně samý problém....
Poslední příspěvek
Takže normálně budu moct hrát hry i když to bude zakázané ?
max tak na integrované grafice jestli nějakou má no :)
Vždycky jsem nechal instalovat updaty Win 11 a pak jsem ručně aktualizoval grafiku.
Nyní nastal problém, že drivery aktualizovat nejdou, hlásí to, že probíhá instalace updatu nebo něčeho jiného. Přitom updaty žádné teď nemám, zkusil...
Poslední příspěvek
Prosím, můžeš napsat tyto info?
Název tvé gpu? + Jaké je id hardware té gpu?
Najdeš ve správce zařízení / tvá gpu / záložka Podrobnosti / Id hardwaru / zkopíruješ všechny řádky a vložíš je sem.
Jakou verzi se tam snažil instalovat Windows Update?...