Plocha - nemožnost smazání složky.
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
Marek Lučin
- Level 3

- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Není to jenom zástupce?Marek Lučin píše:Provedeno, restart a kontrola proběhla, problém přetrvává.
Složku přejmenovat jde, ale na ploše drží jako klíště.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Já teď zkusím popsat jednu věc, ale mám Windows XP-ve Vistách to bude asi odlišné.
Tak tohle je asi to poslední, co mě napadne.
- Dostaň se do Nouzáku, ale přihlaš se jako Administrator.
- Najdi něco jako Možnosti složky a vypni tam jednoduché sdílení.
- Dostaň se k té složce (asi Documents and settings a tam hledej složku, které se bude jmenovat stejně, jako ten uživatelský profil, ve kterém máš ten problém a tam by měla být složka s plochou toho profilu).
- Zkus kliknout na tu složku pravým a zvolit něco jako Sdílení a zabezpečení a tam se podívej, jestli má účet Administrator úplná práva.
- Pak tu složku zkus hned z toho Nouzového režimu smazat.
Tak tohle je asi to poslední, co mě napadne.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek