celý článek zdePokud bych měl jmenovat jediný zásadní rozdíl klasických médií oproti internetovým, vyzdvihl bych patrně interaktivitu. Čtenáři nejsou pasivní, mohou komentovat, diskutovat, ponižovat autora, opravovat ho, uvádět zcestné informace - zkrátka a dobře nechají pisálkům vše vyžrat. To u klasických médií moc nehrozí. Pojďme se těm diskuzím podívat pod pokličku.
Úvaha - Typologie diskutujících - doporučuji přečíst
Moderátor: Mods_senior
- memphisto
- Guru Level 13

Úvaha - Typologie diskutujících - doporučuji přečíst
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
guest
Re: Úvaha - Typologie diskutujících - doporučuji přečíst
Moc pěkný
a svatá pravda. Lecos mi to připomíná.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Taktéž doporučuji přečíst/a není to tím,že bych pokládal memphista za "Omegu" a sebe za "přitakávače"
Je to zajímavá ,lehce psychologicky pojatá analýza některých skupin diskutérů/většiny skupin/...a myslím,že ve velký míře se ztotožňuje s realitou...
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Přečetl jsem pár prvních řádků ,potom jsem se jukl ,že to má 4 strany a použil obvyklé kombo ctrl+w.
Jinak zajímavé, ale psychouš nejsem a asi ani nechci být.
Jinak zajímavé, ale psychouš nejsem a asi ani nechci být.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- melior
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Ja sem ten clanek ani neprecetl, a uz me zaujal autor tak, ze jsem precetl dalsi 3 clanky nez sem se vratil k tomu puvodnimu
a s temi diskuzemi je to pravda tak napul... na vybranych serverech / nebo k vybranym tematum/ ktere se nedostavaji do "hornich titulku" se schazeji zajimava individua (prelozeno - nadsenci kteri se nechyti na hlavni stranku ale poctive proklikavaji odkazy do "sve" kategorie). Nebo nektere blogy 
Ale (obcas nemoderovane) diskuze na nekterych serverech jsou tak k placi ze ani nema cenu je cist
Ono jeden cas jsem byl v pokuseni nekam i neco napsat ale pak mi doslo ze to stejne nema cenu... kdyz se kouknu na rozumnej nazor prekricenej spoustou radobyvtipnej prispevku, spis mne to znechuti.
Ale (obcas nemoderovane) diskuze na nekterych serverech jsou tak k placi ze ani nema cenu je cist
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České