Jsem ráda, že se mě tu ujmuli...a pomáhají mi......
TP-link TL-WN422G
Moderátor: Mods_senior
Re: TP-link TL-WN422G
Já neporadím, sama jsem potřebovala radu......
jinak bych byla bezradná .....
:king-surf: Doprčic proč se montuješ furt do cizích témat? Neumíš si po 44 příspěvcích založit své?
Pokud bys koupila tiskárnu s wifi tak ten router co jsem odkazoval si s ní poradí v pohodě. Pokud novou kupovat nechceš musela bys koupit router s USB konektorem. Je to ale něco navíc. Router, který by se musel upravit aby tam tiskárna šla stojí 1300; takový, aby se upravovat nemusel kolem 1800. Ostatní parametry mají stejné. Je na tobě jestli si za to připlatíš
Pokud bys koupila tiskárnu s wifi tak ten router co jsem odkazoval si s ní poradí v pohodě. Pokud novou kupovat nechceš musela bys koupit router s USB konektorem. Je to ale něco navíc. Router, který by se musel upravit aby tam tiskárna šla stojí 1300; takový, aby se upravovat nemusel kolem 1800. Ostatní parametry mají stejné. Je na tobě jestli si za to připlatíš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Takže ten router, cos posílal, tak umí tisknout přes wifi??? jestli jo, tak je to super.....
Tiskárnu určo budu kupovat novou ... tak už by jsme koupili s wifi, abych mohla tisknout v posteli a nemusela viset na káblu.....
Tiskárnu určo budu kupovat novou ... tak už by jsme koupili s wifi, abych mohla tisknout v posteli a nemusela viset na káblu.....
Tisknout přes wifi umí každý router, on je jen prostředník. Jde o to jestli to umí tiskárna. V dnešní době se wifi tiskárna dá sehnat okolo 2500
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
A ještě nějákou tiskárnu - hlavně ne značku CANON. Máme druhou a už podruhé těsně po záruce se polámala, že je neopravitelná, a nebo by oprava stála víc, než nová tiskárna. ( multifunkční )
Nyní ještě máme Canon pixma MP 510
Nyní ještě máme Canon pixma MP 510
Epson SX515W - mám ji doma a nemůžu si stěžovat
Tak to mám napsané a pak to půjdeme koupit. Děkuji mooocinky mooooc. Když sem sem přišla, ani jsem nedoufala, že někdo poradí.
a jssem ráda, že jsi mi dal odkazy přímo na alfa computer, jsem z brna, tak to i tam zajdu hnedka koupit.....Upa super......Mooocinky díííky.
a jssem ráda, že jsi mi dal odkazy přímo na alfa computer, jsem z brna, tak to i tam zajdu hnedka koupit.....Upa super......Mooocinky díííky.
Ještě zvědavou otázečku: jaké jsou důležité parametry toho routeru?? nebo jak se to vybírá?? co je proto důležité?? Počet uživetelů....a dál???
Ráda bych si o tom ráda něco přečetla......
Ráda bych si o tom ráda něco přečetla......
Jaké normy umí - wifi b/g/n - tento umí všechny tři. Ostatní parametry ti asi nic moc neřeknou
Moc ti děkuji....jo ješttě jsem se chtěla zeptat proč máš varování 1 - takovej žlutej čtvereček???? 
- Stene
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
To je žlutá karta. Nejspíš porušení pravidel?
Někdy se taky zadaří. Sem semka taky vlítla, a bála jsem se abych nechtěně něco nevyvedla.....nerada do těchto for vstupuji, ale tentokrát mi opravdu nic jiného nezbylo.....byla jsem už v zoufalé situaci.....
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek