Please contact the Network Administrator if you think there has been an error. Web Filtering by IPCop and SquidGuard
---Dobrý den toto mi píše, když chci stahovat nebo si zahrat poker na Facebooku a docela me to štve...net je přes wifi a oni to maji zakazane a zajimalo by mě jestli to nejde nějak obejit aby mi to nevyskakovalo :) diky moc :)
Pro zvýšení přesnosti měření rychlosti internetu ukončete používání všech ostatních aplikací a odpojte se od internetové sítě. xD xD :O) MS Windows XP Home SP3, Intel Core2 CPU E8400 @ 3.00GHz, 3,5Gb RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT, LCD monitor LG '22' W2252TQ
To ti nestačí jedna žlutá karta? To, co od nás chceš, je rada, jak nelegálně obejít pravidla vlastníka sítě. Takové rady tady neposkytujeme. Zamyky zamyky.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
rád bych poprosil o návrh pro NTB do 18 000 Kč s Win 11 na školní práci, hraní nenáročných her, sledování youtube, filmu přes HDMI na TV a aby byl schopný fungovat alespoň 6 let.
Nebude v provozu 12h denně, ale nechci žádný Intel Celeron...
Poslední příspěvek
Celkově baterie u notebooků, které nejsou stavěny na ARM technologii, tak žerou. I vysoce prémiové.
Natož s 16 displejem.
Brave? Chrome? Opera? Firefox?
Potrebujem taky prehliadac, na ktorom funguje AdBlocker najlepsie. Potrebujem AdBlocker funkcny a na google chrome velmi nefunguje dobre.
Poslední příspěvek
Já mám Brave a říkám bravo. Vše šlape jak má. Přešel jsem z Chrome.