Problem mys
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Problem mys
Ahoj mam problem ze se mi prakticky pokazde kdyz pracuju s pc kousne mys. Znicehonic prestane fungovat nevite co s tim?
Jidashi, to jsi je docela šetřil, já je měnil každý rok. Ale je pravdou, že jsem nakupoval v nižších cenových relacích. Zhruba po roce jsem musel každý týden čistit rolny.
Spacatome, ta disketa bude mít asi souvislost s antivirem. Při vypínání se chce podívat co kde má a má nadiktováno, aby se podíval na disky, tak to zkusí a hele, "mám se kouknout na áčko, a je tu ho.no. Tak to bude nějaká chyba!" A napíše to. Pohrab se v nastavení antiviru a někde to půjde určitě vypnout.
Spacatome, ta disketa bude mít asi souvislost s antivirem. Při vypínání se chce podívat co kde má a má nadiktováno, aby se podíval na disky, tak to zkusí a hele, "mám se kouknout na áčko, a je tu ho.no. Tak to bude nějaká chyba!" A napíše to. Pohrab se v nastavení antiviru a někde to půjde určitě vypnout.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
Mno sice sem to prolít letem světem ale snad to nebude úplně zcestné mne by zajímalo jak je to ve správci jestli tam tu a mechaniku nená náhodou nadetekovanou a povolenou i když tam není.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek