No moje myš při hraní, na netu, na ploše, kdekoli když něco dělám se mi sama od sebe prostě jen tak posune na jedno a to samé místo pořád dokola v levém rohu, dole u obrazovky.. Dělá to i s jinými myšmi, tak nevím čím to je, restart nepomůže.. Děkuju za odpověď
Myš
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Myš
Zdravím, nevěděl jsem kam toto téma patří, tak mě za to nezabijte, klidně to pak vymažte, ale nejdříve bych chtěl pomoct. PS: Hledal jsem u vás všude o tomhle a nikdy to tu snad nikdo neměl..
No moje myš při hraní, na netu, na ploše, kdekoli když něco dělám se mi sama od sebe prostě jen tak posune na jedno a to samé místo pořád dokola v levém rohu, dole u obrazovky.. Dělá to i s jinými myšmi, tak nevím čím to je, restart nepomůže.. Děkuju za odpověď
Re: Myš
" ... když něco dělám ..."
To "něco" se ti nepodařilo vypozorovat, nebo to jen tajíš, abychom to neměli tak jednoduché?
To "něco" se ti nepodařilo vypozorovat, nebo to jen tajíš, abychom to neměli tak jednoduché?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Re: Myš
Jdi do nastavení myši a tam máš někde nastavení kurzoru. Máš tam nastavení rychlosti a pod tím funkci snap to. Tak ji odskrkni pokud je zaskrknuta.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 21 vteřinách:
Pak zkusit ten linux a uvidíš.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 21 vteřinách:
Pak zkusit ten linux a uvidíš.