lapač hmyzu
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
teichmann.ondrej
- Level 3.5

lapač hmyzu
Zdravím,
jak dělám venku na počítači, tak furt kolem mě litají mouchy a komáři a všechno prostě.
Můžete mi doporučit nějaký skvělý lapač hmyzu na pověšení?
jak dělám venku na počítači, tak furt kolem mě litají mouchy a komáři a všechno prostě.
Můžete mi doporučit nějaký skvělý lapač hmyzu na pověšení?
- Michael850
- Elite Level 11.5

Re: lapač hmyzu
Tak lapač hmyzu, jedině zajít do květinářství a sehnat si tam nějakou masožravku, jen bude trochu problém s tím pověšením.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
teichmann.ondrej
- Level 3.5

to je řešením, ale vedle mě občas pobíhá jorkšíř a podobné psy, ak aby se nespletlaMichael850 píše:Tak lapač hmyzu, jedině zajít do květinářství a sehnat si tam nějakou masožravku, jen bude trochu problém s tím pověšením.
Dodatečně přidáno po 45 vteřinách:
děkuji za tip,ale hledám něco levnějšíhozeus píše:Na Beatu se nedavno soutezilo o Jatu.
Obrátil bych se na ALZU. Nedělám jí reklamu, ale určitě se nebude snažit být za každou cenu vtipná.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Když jsme několikrát grilovávali u kámoše na chatě venku, měl tam takového "šneka na špejli", to se zapálilo, pomalu to hořelo, točilo se a za celý večer nás nic neotravovalo. Tipuju že to bude stát pár korun, můžeš zkusit. Název ovšem nevím.
Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, Crucial Ballistix 2x8 GB 3866 MHz@1.4V, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S(4x140mm fans)
144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Hyperx Cloud Flight, Trust GXT Cada mechanical
144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Hyperx Cloud Flight, Trust GXT Cada mechanical
-
teichmann.ondrej
- Level 3.5

šneka ja nechci - potřebuji něco co pojede kdykoliv potřebuji a ne abych měl zásoby
Dodatečně přidáno po 39 vteřinách:
Dodatečně přidáno po 39 vteřinách:
vyzkouším jim ještě napsat jelikož na webu co se mi líbilo, tak nebyly dobré reference.mmmartin píše:Obrátil bych se na ALZU. Nedělám jí reklamu, ale určitě se nebude snažit být za každou cenu vtipná.
Tak jelikož je lapač hmyzu v sekci HW tak mi to přišlo směšný. Pokud tu na to máte jiný metr tak se omlouvám a možno smazat.mmmartin píše:Obrátil bych se na ALZU. Nedělám jí reklamu, ale určitě se nebude snažit být za každou cenu vtipná.
Člověk se pořád učí.
vsechny ty elektricke funguji stejne - nefunguji[emoji16]. jen to prilakava hmyz.
Poradne se umyj a postrikej se repelentem.
Poradne se umyj a postrikej se repelentem.
-
teichmann.ondrej
- Level 3.5

Viz reference: https://www.alza.cz/tristar-iv-3704-d53 ... tm#recenzešulda píše:Tak jelikož je lapač hmyzu v sekci HW tak mi to přišlo směšný. Pokud tu na to máte jiný metr tak se omlouvám a možno smazat.mmmartin píše:Obrátil bych se na ALZU. Nedělám jí reklamu, ale určitě se nebude snažit být za každou cenu vtipná.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 52 vteřinách:
ještě vypadá zajímavě toto: https://www.alza.cz/velamp-thunder-midi-d5818498.htm
hodne hmyzu odpuzuje treba levandule. sel bych touto cestou. i kdyz to uz neni HW. Je to takovy bioHW