Já jsem si dneska byl vyzvednout na prodejnu telefon. Konečně jsem se dočkal, už jsem neměl sílu na to, čekat a odkládat koupi. To bych čekal další měsíce a měsíce.
Není 5,5 display moc? Já teda mám 2 metry a docela velký ruce a 4,7 jsem vyměnil za 4 a přijde mi to tak akorát. Podle mě by jsi udělal líp bazarovým HTC One...
Tak trochu Vánoce ... či spíš úspěšně složená maturita Doma se mi nyní hřeje Logitech G502 Proteus Core a Samsung 840 EVO 120GB
btw. Layo, čtu že si vyměnil ONE za iP5, mám přesně opačnou zkušenost, od ledna jsem vyměnil ONE za iP5 a můžu říct, zpět by to asi nešlo, na tem větší displej jsem si zvyknul hrozně rychle.. myslíš že si udělal dobré rozhodnutí?
Já jsem spokojenej, dosáhnu všude po obrazovce, vzhled je hezčí a systém taky fajn + to jede s macbookem. Akorát se moc netěším na iP6, zatím se mi podle úniků nelibí vzhledem ani moc velikostí.
Tak hlavně že jsi spokojený ty :) Vzhled je diskutabilní, pro mě snad jedině foťák je horší, jinak jsme si u HTC polepšil snad ve všem. iP 6 jsem taky viděl jako alternativu pro návrat k iP, jelikož má mít stejně velký displej jako ONE, a celkově mi ten uniklý vzhlede připomíná trochu ONE avšak to že má mít na stejné uhlopříčce horší rozlišení displeje, než 2 roky starý konkurenční model, to neberu, né za ty peníze
Audio-Technika ATH-T500 Došly mi včera.Měl jsem možnost porovnat je s kamarádovými Razer Kraken Pro a je to jako nebe a dudy Omlouvám se,rozbil se mi fotoaparát,takže nepřidám vlastní obrázek.
Tak jsem si koupil mix pultík od Behringer, budu tím živit mikrofon Behringer C1 a ještě mi mají dojít bezdrátový mikráčky, celé to propojím do zesilovače a na obrovský bedny :)
Přílohy
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX |CPU:AMD Ryzen 7 5800x3d |RAM:DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz |Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB |Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB |Operační systém: Windows 11