Jde o to,že mám starý CRT monitor(rok 99 )a má rozlišení 1280x1024 a je to takové rozmazané a bolí z toho oči. Takže k čemu mířím? Jestli je nějaký program kterým můžete měnit ostrost,jas atd. (Na monitoru jdou jen jas,kontrast,atd..) Díky moc
Profesionál umí takový monitor nastavit, je však při tom potřeba "sáhnout" do vysokého napětí a tudíž toto důrazně nedoporučuji amatérům, neboť hrozí úraz s fatálními důsledky.
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Ahojte,
prosím Vás aký monitor by ste poradili cca za 5-6 tisíc?
Požadavek je QHD 27 a výškovo nastavitelný, Použitie do domácnosti, akurát zvažujem či by sa dalo zohladniť že žena dosť fotí a fotky upravuje, dá sa v tejto cene baviť o tom že by k...
Poslední příspěvek
Kupoval jsem v září
Byl jsem s ním opravdu spokojen.
Bohužel mě finanční situace donutila prodat PC. Monitor byl jako nový a na Aukru se i tak prodal jen za 2800 :huh: