Zakladni deska
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Zakladni deska
Pic,chtel jsem se ze zeptat jesli nekdo nevíte kde se da nekde v pc zjistit vyrobce a druh zakladni desky a jetli potrebuju k ni nejake Drivery?Díky moc za rady
Dobře se po desce podívej bývá to na ní napsané. POkud si najsi jist pokus se nalezené výrazy zadat třeba do Google uvidíš kam tě to hodí.
Další možnost vyfoť tu desku a hoď jí sem na fórum možná že se nekdo HW sekce chytne a navede tě.
Další možnost vyfoť tu desku a hoď jí sem na fórum možná že se nekdo HW sekce chytne a navede tě.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Při hledání na starých deskách jsem nejčastěji uspěl na konektoru posledního slotu (pokud je deska instalována svisle, pak nejspodnější slot), kde byla samolepka s typem desky. Na novějších deskách se již výrobci hrdině hlásí ke svým deskám a vypisují tyto údaje přímo na desku.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
Nejprve je třeba zjistit dle výše uvedených rad přesně základní desku. Podle desky se pak musí hledat příslušné ovladače, pokud tedy nemáš čirou náhodou k té desce i příslušné CDéčko. Ovladače jsou na něm.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 3775 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od viktorsavo